Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΒιασμός 12χρονης: Αυτή είναι η νέα δουλειά του Ηλία Μίχου στις φυλακές...

Βιασμός 12χρονης: Αυτή είναι η νέα δουλειά του Ηλία Μίχου στις φυλακές Γρεβενών

Ο Ηλίας Μίχος μετά από 4 μήνες στις φυλακές Γρεβενών ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα να εργάζεται ως …καθαριστής πτέρυγας έχοντας ως σύνεργα μία σκούπα και μία σφουγγαρίστρα.

Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του Κολωνού, το βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης ζητούσε εδώ και εβδομάδες να κάνει μεροκάματα μέσα στη φυλακή. Το αίτημα είχε γίνει προφορικά αλλά και γραπτά.

Το δικαίωμα να εργαστούν μέσα στη φυλακή το έχουν οι περισσότεροι κρατούμενοι προσπαθώντας να κερδίσουν μέρες καθώς αφαιρούνται από την τελική ποινή τους ενώ δείχνουν και προς το δικαστήριο ότι έχουν μία καλή συμπεριφορά μέσα στη φυλακή.

filakes grevenon 660

Ο Ηλίας Μίχος θα δεχόταν το πρώτο επισκεπτήριο από τους γονείς του στη φυλακή αλλά τελικά αυτό το επισκεπτήριο πήρε αναβολή προς το παρόν λόγω κωλύματος όπως φαίνεται από την πλευρά των γονιών του.

Μέσα στη φυλακή όπως είχε αποκαλύψει το Newpost είναι σχεδόν «αόρατος», έχοντας επικοινωνία με ελάχιστους κρατουμένους στην Δ πτέρυγα όπου κρατείται προσωρινά.

fylakes grevena 1

Η υπόθεση του Κολωνού παραμένει ανοιχτή και μετά την πέμπτη κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στις αρχές, αναγνωρίζοντας νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέες συλλήψεις.

Μέχρι στιγμής 13 άτομα ανάμεσά τους και η μητέρα του κοριτσιού έχουν κατηγορηθεί για την πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα υπόθεση.

Το μεγάλο θύμα σε αυτή την υπόθεση είναι η 12χρονη η οποία αυτή τη στιγμή ζει με τη θεία της εκτός Αττικής.

Επιπλέον εκτός του ότι έχει αλλάξει περιβάλλον δεν πηγαίνει προς το παρόν σχολείο αλλά κάνει μαθήματα από το σπίτι όπου βρίσκεται

Το κορίτσι προς το παρόν δεν θα δώσει άλλη κατάθεση καθώς έχει ολοκληρωθεί σε αυτή τη φάση η ταυτοποίηση των ανθρώπων που ήταν την διαδικτυακή εφαρμογή .

Ο Ηλίας Μίχος πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει απολογηθεί για το σύνολο των κατηγοριών που του αποδίδονται.

Έχει παραδεχτεί την ερωτική συνεύρεση με το κορίτσι αλλά έφθασε στο σημείο να πει ότι ήταν με τη …συναίνεσή της.Αυτό που περιμένει είναι να ολοκληρωθεί όλη η έρευνα προκειμένου να καθορίσει σε συνεργασία με τους δικηγόρους του και την υπερασπιστική του γραμμή.

Τα πιο σημαντικά