Βιασμός 11χρονης: Ο προπονητής απειλούσε τη ζωή της για να μη μιλήσει

25 Ιανουαρίου, 2021 10:33 ΜΜ
More videos

Ο προπονητής φέρεται να απειλούσε το ανήλικο κορίτσι ότι θα το σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένειά της αν μιλούσε
Απειλές κατά της ζωής της, αλλά και της οικογένειάς της, προκειμένου η 21χρονη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας να μη μιλήσει, φέρεται να εκτόξευσε ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται ότι τη βίασε όταν εκείνη ήταν μόλις 11 ετών.

Σύμφωνα με το in.gr, ο 38χρονος προπονητής φέρεται να απειλούσε το ανήλικο τότε κορίτσι ότι θα το σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένειά της αν μιλούσε. Το 2013 όμως η κοπέλα μαζί με τους γονείς της κι έναν παράγοντα του Ομίλου στον Ωρωπό κατέφυγαν στην αστυνομία, όπου τούς συστήθηκε να μη μπουν στην «περιπέτεια» των μηνύσεων για να μην τραυματιστεί περαιτέρω το νεαρό κορίτσι.

Το αποτέλεσμα ήταν πάντως να απολυθεί από τον Όμιλο ο προπονητής, ο οποίος έκτοτε εξαφανίστηκε.

Από το 2013 και μέχρι πρόσφατα η αθλήτρια της Ιστιοπλοΐας είχε «θάψει» τα όσα έζησε. Μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου και τις αντιδράσεις που ξέσπασαν, η 21χρονη βρίσκει τη δύναμη να καταγγείλει το δικό της βιασμό και την αναζήτησε αμέσως μέσω του facebook.
Έστειλε μήνυμα στη Σοφία Μπεκατώρου και, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκαν. Σε εκείνη τη συνάντηση η 21χρονη αθλήτρια αποφάσισε χωρίς δεύτερη σκέψη να μιλήσει και να καταγγείλει ότι και εκείνη υπήρξε θύμα βιασμού από τον προπονητή της, στην πιο τρυφερή της ηλικία.

Η 21χρονη, καταθέτοντας νωρίς το πρωί του περασμένου Σαββάτου στον εισαγγελέα, κατηγόρησε τον προπονητή της για σεξουαλική κακοποίηση στην ηλικία των 11 ετών.

Φέρεται μάλιστα να διέψευσε τους ισχυρισμούς του 38χρονου ότι δήθεν υπήρξε «συναίνεση» εκ μέρους της και αφετέρου πως όλα αυτά συνέβησαν, ενώ ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία, με δεδομένο ότι εκείνος απομακρύνθηκε από τον Όμιλο το 2013, ενώ η κοπέλα ήταν μόλις 14 ετών.