Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΒγήκε στο «φως» η αλήθεια: Αuτός είναι ο λóγος που ο γαμπρός...

Βγήκε στο «φως» η αλήθεια: Αuτός είναι ο λóγος που ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου δεν πήγε στην κηδεία της μητέρας της

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησε χθες η Άντζελα Δημητρίου τη μητέρα της, η οποία έφυγε απρόοπτα από τη ζωή, ενώ στο πλευρό της στάθηκε η κόρη της.

Η Όλγα Κιουρτσάκη, με την οποία κατάφεραν να συμφιλιωθούν μετά την τραγική απώλεια, ήταν δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια της κηδείας.

«Η Όλγα Κιουρτσάκη έμαθε για τον θάνατο της γιαγιάς της από τα sites. Τηλεφώνησε αμέσως σε οικογενειακό πρόσωπο και ρώτησε αν αληθεύουν αυτά που γράφονται. Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σπίτι της Άντζελας οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών για να κάνουν τα δέοντα και να ετοιμάσουν την κηδεία. Η Όλγα τα βρήκε με την Άντζελα μέσα σε δευτερόλεπτα. Ανέβηκε στο σπίτι της και παρηγορούσε η μία την άλλη για την απώλειά τους. Συναντήθηκαν πολλές φορές μέχρι την κηδεία και ήταν ενωμένες.
Μετά την κηδεία έγινε καφές και γεύμα σε στενό φιλικό περιβάλλον. Η Άντζελα ήταν συνεχώς με την Όλγα. Όσα έγιναν τα έλυσαν αυτόματα και με αγάπη. Έρχεται μια στιγμή που όλα αυτά ξεχνιούνται» αναφέρει το στενό περιβάλλον της Όλγας Κιουρτσάκη στην εκπομπή «Γεια Σου».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Παραδεισανού, ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, Φώτης Λώσης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην κηδεία γιατί έπρεπε να κρατήσει την κόρη του.

Τα πιο σημαντικά