Βγήκε silver alert για τον 39χρονο Θύμιο από τον Πύργο: Η τραγική υπόθεση bullying

13 Μαΐου, 20221:08 ΠΜ
More videos

Στην έκδοση Silver Alert για τον 39χρονο Θύμιο Μπουγά, ο οποίος έπεσε θύμα εκφοβισμού στον Πύργο Ηλείας, προχώρησε η αρμόδια υπηρεσία την Πέμπτη καθώς δεν έχει δώσει σημάδια ζωής τα τελευταία 24ωρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικές ημέρες βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε έναν άνδρα, ο οποίος κυκλοφορούσε στον Πύργο Ηλείας κρατώντας ρόπαλο και πριόνι. Τα ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν μάλιστα λόγο για «serial killer».

Τις επόμενες ημέρες ωστόσο αποκαλύφθηκε ότι ο 39χρονος Θύμιος έπεσε θύμα εκφοβισμού και ανθρωποφαγίας. Το 2008 ο 39χρονος ενεπλάκη σε τροχαίο το οποίο του προκάλεσε σοβαρότατα τραύματα και μόνιμα προβλήματα. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, υπέστη σοβαρές παραμορφώσεις στο πρόσωπο, σε σημείο που χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Θύμιος έχει πέσει επανειλημμένα θύμα bullying, χλευασμού και επιθέσεων με ύβρεις και πέτρες. Ένα τέτοιο περιστατικό ήταν κατά πάσα πιθανότητα και αυτό που καταγράφηκε στο βίντεο που ήρθε πριν από λίγες ημέρες στη δημοσιότητα και στο οποίο κρατούσε ρόπαλο και πριόνι. Εικάζεται ότι κάποιοι «έστησαν» το εν λόγω σκηνικό και κάλεσαν ταυτόχρονα την αστυνομία.

Την επομένη ο Θύμιος πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε το περιστατικό, ενώ μετά την έκταση που πήρε το θέμα, ξαναπήγε στο αστυνομικό τμήμα ζητώντας από τους αστυνομικούς να τον προστατεύσουν. Ο ίδιος φέρεται να κατήγγειλε ότι είναι θύμα καθημερινών ανάλογων συμπεριφορών και απλά την τελευταία φορά αυτοί που έστησαν την «πλάκα» τη βιντεοσκόπησαν και την κοινοποίησαν στο διαδίκτυο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News