Βγήκε ραντεβού με κάποιον και της είπε ότι είναι χοντρή για τα γούστα του! Δείτε όμως τι του απάντησε…

9 Ιουλίου, 2015 2:36 ΜΜ
More videos

Η Michelle Thomas πρόσφατα βγήκε ραντεβού με έναν άντρα που γνώρισε στη γνωστή εφαρμογή Tinder. Έφαγαν, ήπιαν και αντάλλαξαν και ένα φιλί στο τέλος της βραδιάς.

Όπως η ίδια ανέφερε στο blog της, το ραντεβού δεν ήταν συγκλονιστικό αλλά σίγουρα δεν περίμενε να λάβει ένα τέτοιο μήνυμα στο email της.

Στο αρκετά μεγάλο μήνυμά του, ο άντρας – που η Michelle αποκαλεί «Simon» – έγραψε πως παρότι του άρεσε πολύ το μυαλό, το πρόσωπο και η προσωπικότητά της, το σώμα της τον ξενέρωσε!

Instagram

Θα σε παντρευόμουν αμέσως αν το σώμα σου ήταν πιο θηλυκό, γιατί πραγματικά είσαι μια μοναδική προσωπικότητα και το λατρεύω αυτό σε εσένα!

Ξαφνιασμένη η Michelle, άρχισε να αμφιβάλλει για τον εαυτό της. Ύστερα όμως από αρκετή σκέψη και ανάλυση, του απάντησε μέσω μιας ανάρτησης στο blog της.

Instagram

Του είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που δεν τον ελκύει.

Αυτό που δεν είναι εντάξει όμως, είναι το γεγονός πως μετά από λίγες ώρες που κάναμε παρέα κάθισες και έγραψες αυτό το κατεβατό. «Έξυσες» μια πληγή που κάθε γυναίκα έχει ενδόμυχα από την εφηβεία της: ότι ασχέτως από το πόσο αστεία, έξυπνη, ευγενική, παθιασμένη, πιστή, αποφασιστική ή περιπετειώδης είναι, αν έχει έστω και ένα επιπλέον κιλό δε θα την θέλει κανείς.

Αυτό που την ενόχλησε περισσότερο, ήταν πως ένας άντρας που έχει μια κόρη 13 χρονών, μίλησε κατ” αυτό τον τρόπο σε μια γυναίκα.

Instagram

Το μόνο που του ζήτησε είναι να φροντίσει να φερθεί καλά στην κόρη του.

Να την επαινείς για την εξυπνάδα και τη δημιουργικότητά της. Να την προτρέπεις να είναι ατρόμητη και δώσε της τα απαραίτητα εφόδια για να αναπτύξει τον αυτοσεβασμό της, έτσι ώστε όταν μια μέρα κάποιος «μικρός», δυστυχισμένος άντρας προσπαθήσει να την «πατήσει», να μπορέσει να του απαντήσει όπως κάνω και εγώ τώρα.

2A4ED08100000578-3152290-Michelle_Thomas_from_Crystal_Palace_met_a_man_on_Tinder_and_the_-a-15_1436302793383

dailymail/fanpage
Ακολουθήστε μας στο facebook: