Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΒγήκε νıκnτής ο Γιώργος Δασκαλάκης: Επέστρεψε στο στούντıο παρά την μάχn του...

Βγήκε νıκnτής ο Γιώργος Δασκαλάκης: Επέστρεψε στο στούντıο παρά την μάχn του με τον καρκiνο

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος μοιράζεται στα κοινωνικά μέσα τις εξελίξεις με την υγεία του, έκανε γνωστό στο Facebook, ότι κυκλοφορεί νέο κομμάτι.

Ο τραγουδιστής που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ανέβασε βίντεο, όπου ηχογραφεί το νέο του τραγούδι, ενώ παράλληλα στέκεται όρθιος με τη βοήθεια μαγκούρας.

Δείτε βίντεο από την εκπομπή «Επί Τόπου»
Μέσω Facebook, ο Γιώργος Δασκαλάκης έγραψε σχετικά με αυτό, ότι η περιπέτεια με την υγεία του, τον έχει φτάσει σε κακή οικονομική κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δασκαλάκης έγραψε: «Καλημέρα Αγάπες μου! Μια φωτογραφία από το προηγούμενο μήνα που λέει πολλά… Τώρα θα μου πείτε μα πώς; Εσύ παλεύεις καθημερινά με το θάνατο και το Θηρίο…είσαι 2 χρόνια σε ένα κρεβάτι…δεν έχεις τα προς το ζην…Σωστά!!! Έχω όμως πείσμα θέληση και πίστη στο ΘΕΟ και δίπλα μου ανθρώπους που ήρθαν κοντά μου τώρα που είμαι στο πάτο οικονομικά και ψυχολογικά…

Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Τερζής που από τη πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου στάθηκε και κάνοντας μου αυτό το δώρο ώστε να έχω ένα κίνητρο για να γίνω καλά! Βλέπετε τα πάντα δεν είναι λεφτά…γιατί όλοι αυτοί που είναι συνοδοιπόροι στο τραγούδι αυτό το έκαναν με αγάπη μόνο!! Τα υπόλοιπα για το τραγούδι σε στίχους της αγαπημένης μου Natali Stixourgos, για τα ταξίδια μου σε νοσοκομεία εντός και εκτός Ελλάδας.
Θα γίνω καλά!!! ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ».

Έδειξε το σώμα του μετά τις εγχειρήσεις

Πριν από λίγο καιρό, ο τραγουδιστής θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους μια εικόνα από το σώμα του μετά από τις πολλές εγχειρήσεις και τις χημειοθεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί.

Αρχικά έγραψε: «Καλημέρα Αγάπες μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι χωρίς φίλτρα… δείτε με… μπορεί να έχουν τσακίσει το κορμάκι μου οι δεκάδες εγχειρήσεις ο Π***ΤΗΣ ο καρκίνος να είμαι ανήμπορος και να είμαι με μπαστούνι και μελανιασμένος από τις εκατοντάδες ενέσεις που βάζω καθημερινά, αλλά νοιώθω πιο όμορφος και δυνατός από ποτέ!!!».

Και συνέχισε: «Και μια φιλική συμβουλή με αγάπη προς κάποιους επώνυμους που βλέπω εδώ και καιρό να λένε ότι πέρασαν καρκίνο, έκαναν χημειοθεραπείες αλλά δεν κατάλαβε κάνεις από την οικογένεια τους τίποτα… δεν έπεσαν μαλλιά… δεν πονούσανε… δουλεύανε κανονικά… έλα ρε μάγκες αλήθεια;;; Απλά και μόνο επειδή έχουν τα ΜΜΕ να το πουν και να διαφημίσουν κάποια πρεμιέρα τους…».

Ολοκληρώνοντας είπε: «Εμείς είμαστε μ***κες δηλαδή που ταλαιπωρούμε όλους τους γύρω μας… Αν σας χτυπήσει τη πόρτα αυτό το θηρίο τότε θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε… Γιατί υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν έχουν φωνή δημοσιότητας και είναι πραγματικά ΗΡΩΕΣ και παλεύουν ταπεινά τίμια και σιωπηλά και αυτό το βλέπει ο παντοδύναμος ΘΕΟΣ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ».

daskalakis_post

Τα πιο σημαντικά