«Βγήκα! Βγήκα! Βγήκα! Λίγο πριν τα γενέθλια μου βγήκα! Kερδίζω τη ζωή μου ΞΑΝΑ!»

21 Ιουνίου, 2022 10:53 ΜΜ
More videos

Νικήτρια βγήκε από το νοσοκομείο η Ρεγγίνα Μακέδου μετά την την μάχη με την λευχαιμία και την μεταμόσχευση μυελού των οστών

Το χαμογελαστό κopίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το Dancing with the Stars προχώρησε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών για την μάχη της με την λευχαιμία και εχθές με μια ανάρτηση στα social media αποκάλυψε ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται σπίτι της.

«Βγήκα! Βγήκα! Βγήκα! Λίγο πριν τα γενέθλια μου βγήκα!!! Θα κερδίσω τη ζωή μου ΞΑΝΑ! Γίνε δότης μυελού των οστών!!!!!! Θα το φωνάζω όσο μπορώ! Ένας από εσάς με έσωσε ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα!!! Τόσο σπάνιο όμως πιθανό! Πέρασα δύσκολα… έκλαψα… πόνεσα…

Δεν τα παράτησα όμως ούτε μια στιγμή με την φανταστική ιατρική ομάδα της μονάδας μεταμόσχευσης της αιματολογικής κλινικής στοργή του νοσοκομείου Παπανικολάου να είναι δίπλα μου! Τις υπέροχες νοσηλεύτριες που δεν με άφησαν λεπτό!!! Με κράτησαν όταν έτρεμα και χάιδεψαν όταν πονούσα ήταν εκεί!!! Η μεταμόσχευση δεν είναι για εμάς εύκολη διαδικασία για τον δότη είναι μια μεγαλύτερη αιμοδοσία ελάτε να σωθούν και άλλοι όπως Εγώ!!!!!» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στα social media.

Και ακολούθησε μία ακόμα συγκινητική ανάρτηση:

«Όταν έμαθα ότι υποτροπίασα ζήτησα από τον δήμαρχο της Καβάλας κύριο Θεοδωρο Μουριάδη στα γεννεθλια μου όπως και αν είμαι να κάνουν ένα περίπτερο στην πλατεία όπου θα γίνεται ενημέρωση αλλά και θα παίρνουν δείγματα για δότες μυελού των οστών!!!! Χωρίς δεύτερη σκέψη μου είπε έγινε!!!!

Λίγο πριν μπω είπα στην φίλη μου @kellou_x

Ρε Κέλλυ πάλι γεννεθλια κλεισμένη θα κάνω … μου λέει και γώ σου λέω ότι θα χορεύουμε όλοι εμείς για σένα !!!!

Μαζί με το @oramaelpidas και τον σύλλογο εθελοντών κατά του καρκίνου νόμου Καβάλας

Έκαναν αυτή την υπέροχη εκδήλωση που με έχει συγκινήσει όσο δεν φαντάζεστε!!!

Μια εκδήλωση για τη ζωη που τόσο αγαπώ!!!

Την πρώτη φορά τον χόρεψα τον καρκίνο μου

Την δεύτερη πλέον θέλω όλοι να μάθετε πως να γίνετε δότες μυελού των οστών!!!

Πως με μια ουσιαστικά αιμοδοσία μπορείτε να χαρίσετε ζωη!!!

Όχι δεν ειναι χειρουργείο ειναι αιμοδοσία και ουσιαστικά μετάγγιση έτσι τα πήρα και εγώ τα κύτταρα!!!

Ζω χάρη σε έναν άνθρωπο από Ελλάδα

Η Ελλάδα έχει από τις πιο μικρές τράπεζες μυελού !!! Ελάτε να την μεγαλώσουμε!!!

Η λευχαιμία ειναι ο πιο συχνός παιδικός καρκίνος από τα 10 παιδιά μόνο 3-4 θα βρουν δοτη από συγγενή τα υπόλοιπα παιδιά όπως και εμείς περιμένουμε έναν από εσάς να μας σώσει !!!!!

Μπορούμε όλοι μαζί μπορούμε !!!!!

Κανονικά τα γεννεθλια μου είναι αύριο 22/6 🥳🥳🥳