Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Βεβαρημένη η κατάσταση της υγείας του»: Νέες περιπέτειες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη...

«Βεβαρημένη η κατάσταση της υγείας του»: Νέες περιπέτειες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη 6 χρόνια μετά το φρικτό τροχαίο

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με το σοβαρό τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί οι γνωστός παρουσιαστής, Κωνσταντίνος Αγγελίδης, τα ξημερώματα Χριστουγέννων του 2017 με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής είχε παρασυρθεί με τη μηχανή που οδηγούσε από λεωφορείο αλλά παρά τη δικαίωσή του στο δικαστήριο, σήμερα, έξι χρόνια μετά, ο οδηγός του λεωφορείου έχει οδηγήσει την υπόθεση στο Εφετείο προκειμένου να πετύχει μείωση ποινής.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του παρουσιαστή, το αστικό μέρος της υπόθεσης έχει τελεσιδικήσει.

«Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, αφού αποδείχθηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος της πρόκλησης του συγκεκριμένου ατυχήματος. Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που στόχο έχουν είτε την αθώωση του, είτε τη μείωση της ποινής. Στο αστικό μέρος η δίκη ολοκληρώθηκε… Η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη, υπάρχει μια πρόοδος αλλά όπως γνωρίζετε η πρόοδος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ αργή», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος, Αγαμέμνων Τάτσης.

Δείτε τι είπε ο δικηγόρος του:

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, όλα αυτά τα χρόνια, δίνει τη δική του προσωπική μάχη με δεκάδες επεμβάσεις ώστε να μπορέσει να επανέλθει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του παρουσιαστή όμως, είναι το γεγονός πως «δε νιώθει θυμό, αλλά περιμένει όλα αυτά τα χρόνια να ακούσει έστω μια συγγνώμη από τον οδηγό του λεωφορείου», όπως είπε η δημοσιογράφος, Μαρία Βλάχου που κάλυψε το θέμα για λογαριασμό της εκπομπής «Super Κατερίνα ».

Τα πιο σημαντικά