Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
διάφοραΒεράντα: Αυτά είναι τα πιο έξυπνα έπιπλα για τη δική σας!

Βεράντα: Αυτά είναι τα πιο έξυπνα έπιπλα για τη δική σας!

Και ποιος δεν θέλει να έχει την πιο όμορφη βεράντα για να περνάει τις ζεστές μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού σε αυτήν; Δείτε υπέροχα, πανέξυπνα επιπλάκια που μπορούν να σας λύσουν τα χέρια.

Έπιπλο που μαζεύει: Οι περισσότεροι από εσάς έχετε μικρές βεράντες τις οποίες δεν ξέρετε πώς να οργανώσετε προκειμένου να τις κάνετε πιο λειτουργικές και όμορφες. Αυτό το έπιπλο αποτελείται από τραπεζάκι και δύο καρέκλες βεράντας και είναι πολύ χρήσιμο σε κάθε μικρό χώρο μιας και οι καρέκλες του μπαίνουν κάτω από το τραπέζι (κατά κάποιο τρόπο εφαρμόζουν σε αυτό) με αποτέλεσμα να πιάνουν πολύ λιγότερο χώρο όταν δεν χρησιμοποιούνται.

veranta-ta-pio-eksypna-epipla-02-665x381

Ένα τόσο λειτουργικό τραπέζι είναι πάντα χρήσιμο σε μια μικρή βεράντα.

Κάθετος κήπος: Αν είστε από αυτούς που αγαπούν τα λουλούδια αλλά δεν έχουν χώρο να γεμίσουν με αυτά τη βεράντα τους, τότε μπορείτε να φτιάξετε έναν κάθετο κήπο σαν αυτόν της φωτογραφίας. Πάρτε μια ξύλινη επιφάνεια και τοποθετήστε σε αυτήν κατακόρυφα γλάστρες.

veranta-ta-pio-eksypna-epipla-03-665x834

Ένας κάθετος κήπος θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χώρο.

Φαγητό «στο πόδι»: Αν δεν έχετε σχεδόν καθόλου χώρο στη βεράντα σας και δεν χωράει ούτε ένα μικρό τραπεζάκι σε αυτήν, τότε υπάρχε και η λύση της φωτογραφίας. Με αυτό το μικροσκοπικό τραπεζάκι που έχει θήκες για πιάτα, ποτήρια, σαμπανιέρα και μια γλαστρούλα μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας και να απολαμβάνετε το φαγητό σας στη βεράντα σας, όσο μικρή κι αν είναι. Το μόνο που θα χρειαστείτε επιπλέον είναι δύο σκαμπό για να κάθεστε.

veranta-ta-pio-eksypna-epipla-04-665x834

Όσο περιορισμένος κι αν είναι ο χώρος σας μπορείτε να χωρέσετε έστω και ένα μικροσκοπικό τραπεζάκι σαν αυτό.

Η λύση της τάβλας: Νιώστε σαν να βρίσκεστε στο πιο όμορφο, prive roof garden της Αθήνας απολαμβάνοντας το ποτό σας στη δική σας βεράντα. Με αυτό το ξύλινο αντικείμενο θα μπορείτε να ακουμπάτε το ποτό σας εσείς και οι φίλοι σας χωρίς να χρειάζεστε ολόκληρο τραπέζι γι’αυτή τη δουλειά.

veranta-ta-pio-eksypna-epipla-05-665x488

Με αυτό το έξυπνο ξύλινο επιπλάκι μπορείτε να απολαμβάνετε το ποτό σας στα όρθια.

Τραπέζι χωρίς πόδια: Μια επίσης πολύ έξυπνη και βολική λύση είναι να πάρετε ένα τραπεζάκι χωρίς πόδια και να το εφαρμόσετε στα κάγκελα της βεράντας σας. Βάζοντας και δυο καρέκλες μπροστά από αυτό, έχετε έτοιμο το πιο τέλειο τραπέζι για να απολαμβάνετε το φαγητό σας εκτός σπιτιού.

veranta-ta-pio-eksypna-epipla-06-665x437

Ένα τραπεζάκι χωρίς πόδια θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύ χώρο στη μικρή σας βεράντα.

Τραπέζι χωρίς πόδια (απ’την ανάποδη): Φυσικά μπορείτε το ίδιο τραπέζι να το βάλετε να κοιτάει και προς τα έξω. Απλά σε αυτήν την περίπτωση δεν θα μπορείτε να καθίσετε αλλά θα το έχετε σαν τραπέζι σερβιρίσματος. Αυτό σημαίνει πως με αυτόν τον τρόπο είναι κυρίως χρήσιμο σε περίπτωση που έχετε πάρτι στο σπίτι σας και θέλετε να το επεκτείνετε και στη βεράντα σας.

veranta-ta-pio-eksypna-epipla-07-665x437

Μια πολύ καλή ιδέα είναι να κρεμάσετε το τραπεζάκι σας από την έξω μεριά της βεράντας.

Κρεμαστοί κήποι: Μια πολύ ωραία ιδέα για να μην πιάνουν χώρο οι γλάστρες σας είναι να τις κρεμάσετε από τα κάγκελα της βεράντας σας. Έτσι θα μπορείτε να αξιοποιείτε και το χώρο κάτω από αυτές.

veranta-ta-pio-eksypna-epipla-08-665x528

Κρεμάστε τις γλάστρες σας για να μην πιάνουν καθόλου χώρο.

Κρεμαστό μπάρμπεκιου: Ποιος σας είπε πως αν το θέλετε δεν μπορείτε να κάνετε μπάρμπεκιου στη μικροσκοπική σας βεράντα; Μπορείτε με τη βοήθεια αυτής της «συσκευής» που ναι μεν είναι μικρή αλλά μπορεί να ψήσε τέλεια ό,τι εσείς θέλετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είνα να τη στερεώσετε καλά στα κάγκελα της βεράντας σας.

veranta-ta-pio-eksypna-epipla-09-665x462

Όλοι έχουν δικαίωμα στο μπάρμπεκιου. Ακόμα και εσείς με τη μικροσκοπική σας βεράντα.

Τραπέζι στον τοίχο: Αν έχετε κάποιον άδειο τοίχο στη βεράντα σας μπορείτε να κολλήσετε σε αυτόν ένα ξύλινο, ημικυκλικό τραπεζάκι. Βάζοντας και δύο σκαμπό έχετε έτοιμο το πιο όμορφο τραπέζι το οποίο μπορείτε να φτιάξετε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε αφού το χρησιμοποιείτε όσο θέλετε, να το κατεβάζετε κάτω.

veranta-ta-pio-eksypna-epipla-10-665x376

Ένα τραπέζι που εφαρμόζει στον τοίχο και μαζεύει μετά τη χρήση του είναι πάντα μια εύκολη και άκρως λειτουργική επιλογή.

Πηγή: spirossoulis.com

Τα πιο σημαντικά