Το βελούδινο διαζύγιο της Χρυσής Βαρδινογιάννη και του Νίνο Ξυπολιτά

23 Αυγούστου, 2017 7:02 ΜΜ
More videos

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν μετά από 4 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα περιοδικού.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει με τον ίδιο αθόρυβο και διακριτικό τρόπο που γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν. Η σχέση του πρώην ζευγαριού είναι άριστη και τα δυο υπέροχα παιδιά που απέκτησαν μαζί θα τους ενώνουν για πάντα και πάντα θα είναι η προτεραιότητά τους!

Οι δυο τους δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη από τον περασμένο Ιούνιο, αλλά ακόμα δεν έχουν απεθυνθεί σε δικηγόρο για την έκδοση του διαζυγίου αφού κάτι τέτοιο δεν αποτελεί προτεραιότητά τους.

Το πρώην ζευγάρι, που βάφτισε και τα δυο του παιδιά το 2015 πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και για το μέλλον τους ελπίζουν μόνο σε ευτυχισμένες στιγμές αφού γνωρίζουν πως το σημαντικότερο δώρο είναι  τα παιδιά τους  ο Γιώργος και η Κάρεν- Αγάπη τα οποία θα φροντίζουν για πάντα από κοινού.

Τι γράφει το προγαμιαίο συμβόλαιο για Νίνο και Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Τους βασικούς όρους που διέπουν το προγαμιαίο συμβόλαιο μεταξύ του Νίνο και της Χρυσής Βαρδινογιάννη δημοσιεύει το Ciao.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο «κωδικοποιούνται» οι συζυγικές τους σχέσεις και το οποίο τους δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσουν τις υποχρεώσεις τους κάθε δέκα ή είκοσι χρόνια.

Το προγαμιαίο συμβόλαιο προβλέπει περιουσιακή αυτοτέλεια των συζύγων και 50% συμμετοχή στα αποκτήματα. Κάθε σύζυγος διατηρεί την ατομική του περιουσία, ανεξάρτητα από τον τρόπο κτήσης της.

Η κοινή περιουσία που θα αποκτήσουν θα χωρίζεται σε ίσα μερίδια, ενώ ο κάθε σύζυγος θα μπορεί να διαθέσει το μερίδιό του χωρίς τη διάθεση του αντίστοιχου μεριδίου του άλλου συζύγου.

Δικαιούχοι της κινητής και ακίνητης περιουσίας θα είναι αποκλειστικά και μόνο τα παιδιά τους.

[zougla] [nbst] [tlife]

Ακολουθήστε μας στο facebook: