Βελόπουλος: «Oι Έλληνες να έχουν όπλα στο σπίτι τους κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα»

15 Μαΐου, 2021 12:57 ΠΜ
More videos

Τι είπε στη Βουλή με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Οπλοκατοχή, θανατική ποινή, ισόβια, τέιζερ σε αστυνομικούς, εμβόλια, «χασισοποτεία» και «ψέκια» έριξε στο μπλέντερ του κοινοβουλευτικού διαλόγου ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Με αφορμή το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, είπε ότι θα καταθέσει πρόταση νόμου για την παροχή δικαιώματος οπλοκατοχής για αυτοάμυνα ενώ πρόσθεσε ότι η μόνη ικανή ποινή για τους δολοφόνους είναι «να μην ξαναδούν τον ήλιο». «Ισόβια να σημαίνουν ισόβια. Εγώ λέω προσωπικά, η δική μου άποψη, κτήνος που αφαιρεί ζωή και βιάζει παιδάκι μόνο θανατική ποινή» ανέφερε.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης συνδύασε την ανάγκη ελεύθερης οπλοκατοχής με τις απειλές της Τουρκίας: «Τελεία και παύλα. Γιατί είμαστε ένα κράτος που γειτονεύει με την Τουρκία. Να κάνουμε εθνοφυλακή και πολιτοφυλακή. Να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα να βιάζει γυναίκες και να σκοτώνει».

Στο στόχαστρο του κ. Βελόπουλου μπήκε και ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το νομοσχέδιο για την φαρμακευτική κάνναβη. «Αποφάσισε η ΝΔ να κάνει δουλειές με φούντες. Σας εύχομαι -γιατί ακολουθείτε τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ- ευχές για βίο χασισόσπαρτο» είπε για να προσθέσει «φτάσαμε να ακούμε υπουργό να επαινεί τον Καρανίκα που είχε λούσει ως χασισέμπορο και μπάφο… Να παραιτηθεί τώρα ο υπουργός του χασισεμπορίου και του χασισοποτείου».