Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Bάζει κάτω τις 20άρες»: Η Ρούλα Κορομηλά με μαύρο μίνι νεγκλιζέ και...

«Bάζει κάτω τις 20άρες»: Η Ρούλα Κορομηλά με μαύρο μίνι νεγκλιζέ και παιχνιδιάρικη διάθεση

H Ρούλα Κορομηλά καλωσόρισε τον Ιούνιο με μια σ3ξι ανάρτηση στο Instagram της.

Η παρουσιάστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φοράει ένα μαύρο μίνι νεγκλιζέ, τρώγοντας σταφύλια με παιχνιδιάρικη διάθεση.

«Καλό και αισιόδοξο μήνα. Καλοκαίρι. Απολαύστε ο,τι σας κάνει χαρούμενους χωρίς δεύτερες σκέψεις. Στιγμές είναι η ζωή και αξίζει να τις χαίρεστε όπως γουστάρετε χωρίς να δίνετε εξηγήσεις», έγραψε.

Ρούλα Κορομηλά: «Μου λείπει η επαφή μου με τον κόσμο»

Η Ρούλα Κορομηλά βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Η Ρούλα Κορομηλά δήλωσε ότι νιώθει ευλογημένη και τυχερή γυναίκα που κατάφερε τόσα πράγματα.

«Δούλεψα αρκετά, όπως κάνετε και εσείς, προσπάθησα να είμαι αυθόρμητη και ο εαυτός μου, να συμπεριφέρομαι όπως συμπεριφερόμουν. Και στα οικεία μου πρόσωπα πάντα με αλήθεια, πάντα με ειλικρίνεια, προσπαθώντας να δώσω χαρά στον τηλεθεατή. Πάντα όμως με προσοχή, δηλαδή στη θεματολογία, στον τρόπο συμπεριφοράς στο κοινό και τους καλεσμένους».

Η Ρούλα Κορομηλά δηλώνει εξοικειωμένη με τη μαγειρική και η σπεσιαλιτέ της είναι οι μακαρονάδες και τα muffins με μύρτιλα.

«Υπάρχουν ιδανικές συνθήκες επιστροφής; Ξέρω ότι όλοι οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες βιώνουν καταστάσεις σε όχι ιδανικές συνθήκες. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Είμαι άνθρωπος που δεν προγραμματίζω πράγματα. Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις που αφορούν διάφορα κόνσεπτ. Αλλά δεν ευδοκίμησε η κατάσταση, γιατί κάποια πράγματα μου ταιριάζουν, κάποια άλλα δεν μου ταιριάζουν, δεν τους ταιριάζω… Είμαι της άποψης ποτέ μη λες ποτέ!».

Η Ρούλα Κορομηλά δεν μπορεί να ξεχωρίσει καμία από τις δουλειές που έχει κάνει, καθώς σε όλες έδωσε τον πραγματικό της εαυτό και όλη της την ψυχή.

«Όλες έφεραν την υπογραφή της ψυχής μου». «Δεν χαίρομαι για κάτι που έφυγε, γιατί από πίσω του υπάρχουν εργαζόμενοι», είπε για τις εκπομπές. Θέλω να πηγαίνει και να προάγεται το μέσο και οι εκπομπές να γίνονται καλύτερες. Να υπάρχει εξέλιξη. Ξεχωρίζω κάποιες εκπομπές, κάποιες άλλες θεωρώ ότι κάνουν τα ίδια και τα ίδια».

Εκείνο που ενδιαφέρει περισσότερο την Ρούλα Κορομηλά είναι να υπάρχει ευγένεια στο λόγο.

«Να σεβόμαστε τον οποιοδήποτε άνθρωπο, να μην τον φέρνουμε σε δύσκολη θέση».

Τα πιο σημαντικά