Βάζει κάτω και 20αρες – Η νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με μίνι κολλητό κόκκινο φόρεμα

4 Ιουνίου, 2022 10:37 ΜΜ
More videos

Γεννηθείσα το 68, η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να είναι 53 χρονών αλλά καμία 20αρα δεν μπορεί να σταθεί δίπλα της! Εντυπωσιακή όσο δεν πάει φροντίζει να “ταράζει” τα νερά του διαδικτύου – συχνά πυκνά – με τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μετά την τελευταία της φωτογραφία στο πιο ακριβό ξενοδοχείο της Αθήνας, έφερε τα πάνω κάτω με αυτό που ανέβασε πριν από 3 ώρες.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

“Η Διεθνής Ημέρα Ειρήνης, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Σεπτεμβρίου, έχει ως στόχο τη διάδοση και την ενίσχυση ανάμεσα στα έθνη και στους λαούς των ιδανικών της ειρήνης, αυτού του τόσο πολύτιμου αλλά και τόσο εύθραυστου αγαθού. Η παγκόσμια ειρήνη διαχρονικά διαταράσσεται. Ο βίαιος εκτοπισμός πληθυσμών όταν η ειρήνη καταρρέει και ο κίνδυνος για τη ζωή είναι άμεσος, στη σύγχρονη εποχή δεν συνδέεται μόνο με τις πολεμικές συγκρούσεις.

Είναι γεγονός ότι αποτελούν μία από τις βασικότερες αιτίες, έχοντας κατά νου και το πρόσφατο ακραίο γεγονός της καθεστωτικής ανατροπής στο Αφγανιστάν. Όμως, εξίσου η κλιματική αλλαγή, οι φυσικές καταστροφές, ως παγκόσμια απειλή για την ειρήνη και την ασφάλεια, φαίνεται ότι ευθύνονται για την εκδίωξη τριπλάσιου αριθμού ανθρώπων από τις εστίες τους, από ό,τι οι συγκρούσεις. Όπως και οι αυξανόμενες εντάσεις για τους φυσικούς πόρους.

Η ειρήνη μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ληφθούν δραστικά μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια των πληθυσμών από την κλιματική αλλαγή, την πολιτική αυθαιρεσία, τον άκρατο ηγεμονισμό. Είναι πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε ως παγκόσμια κοινότητα για να προασπίσουμε το καθολικό δικαίωμά μας να ζούμε με ειρήνη. Δρώντας συντονισμένα, κάνοντας κτήμα των κοινωνιών μας, των παιδιών μας τους 17 Στόχους των Ηνωμένων Εθνών που θέτουν τον σεβασμό στον Άνθρωπο και στο Περιβάλλον ως πλαίσιο ζωής, μπορούμε να προωθήσουμε και να θωρακίσουμε την παγκόσμια ειρήνη.”, έγραψε στη λεζάντα της.