Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΗ Εύη Βατίδου δουλεύει ως υπάλληλος σε κατάστημα με ρούχα

Η Εύη Βατίδου δουλεύει ως υπάλληλος σε κατάστημα με ρούχα

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε η Εύη Βατίδου, η οποία άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε ότι πλέον δουλεύει ως υπάλληλος σε κατάστημα ρούχων, ενώ μίλησε και για την καλοκαιρινή εκπομπή που παρουσίαζε στο Έψιλον.

«Ασχολούμαι πολύ με όλες τις καινούργιες μεθόδους αισθητικής. Με επέλεξαν να κάνω αυτή την εκπομπή, περισσότερο γιατί υπήρχε κενό.

Είπα το ναι, γιατί θα ήμουν έτσι κι αλλιώς στην Αθήνα, η τηλεόραση είναι κάτι που το γνωρίζω. Όταν μου πρότειναν από το Star να μπω στο μεσημεριανό, δεν ήθελα να μπω στο πάνελ, δεύτερη, ήθελα να έχω ή δική μου στήλη ή δική μου εκπομπή, δεν μπορούσα να δεχτώ κάτι άλλο. Για αυτό έφυγα από το Star.

Στάθηκα και τυχερή με την τρίωρη εκπομπή που δεν έγιναν τα τεράστια λάθη. Στην καλοκαιρινή εκπομπή είχα την αξιοπρέπειά μου παρ’ ότι δεν είχαμε ιδιαίτερη βοήθεια! Ήταν λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα λόγω της εποχής!

Αν με ρωτάς, ναι, τα παιδιά με τον πατέρα τους είναι οκ, δεν περιμένω να με κοιτάξουν όμως όταν μεγαλώσουν και να μου δίνει λεφτά, δουλεύω σε μία εταιρεία 40 ώρες κανονικότατα, είμαι υπάλληλος με έναν καλό μισθό. Έχω κάνει κάποια πράγματα που αφορούν τη ζωή των πλουσίων, δεν θα έλεγα ότι έχω ζήσει πλούσια, έχω ανέβει σε ένα σκάφος…

Βάζω τα παιδιά μου να γυμνάζονται κάθε μέρα, θεωρώ οπωσδήποτε απαραίτητο να γυμνάζονται, ας φέρουν ένα βαθμό λιγότερο στο σχολείο. Δεν μου αρέσει να γράφουν για μένα, μακάρι να μη γράφανε! Γενικά δεν τσακώνομαι. Έχει φύγει από το λεξιλόγιό μου ο τσακωμός. Mε ενοχλεί που με σχολιάζουν, αλλά είναι πολύ λίγοι για να με βάλουν στο στόμα τους! Δεν απαντώ!», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο και παρουσιάστρια.

[govastileto]

Τα πιο σημαντικά