Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΒάσω Λασκαράκη: Η απάντηση για την «παρεξήγηση» με την Κατερίνα Γερονικολού

Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση για την «παρεξήγηση» με την Κατερίνα Γερονικολού

Η Βάσω Λασκαράκη ξεκαθαρίζει

Λίγο πριν ταξιδέψει στην Κύπρο με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο για επαγγελματικούς λόγους συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» τη Βάσω Λασκαράκη και απάντησε μεταξύ άλλων για τη φημολογούμενη «κόντρα» της με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση με την Κατερίνα» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα Γερονικολού μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, είχε αποκαλύψει πως βρέθηκε σε μια οντισιόν για μια παράσταση της Μιμής Ντενίση, έναν ρόλο που τελικά έκλεισε η Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στη συνέχεια στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τόνισε πως μετά την αποχώρησή της τον ρόλο πήρε τελικά η Αθηνά Οικονομάκου και όχι η Κατερίνα Γερονικολού.

«Ήταν η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο στην Αθήνα, σεζόν 2009-2010. Μετά από μένα τον ρόλο πήρε η… Αθηνά Οικονομάκου. Εκεί γνωρίστηκα εγώ με την Αθηνά, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Μόνο αυτό μπορώ να δηλώσω. Μου έδωσε τον ρόλο η Μιμή Ντενίση το 2009 και μετά αντικατάσταση έκανε η Αθηνά Οικονομάκου» είπε η Βάσω Λασκαράκη, «αδειάζοντας» ουσιαστικά τη σύντροφο του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Τα πιο σημαντικά