Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΒασίλης Ζούλιας: Ο κορονοϊός είναι κατασκευασμένος! Ο Μπιν Λάντεν δεν υπήρξε ποτέ-...

Βασίλης Ζούλιας: Ο κορονοϊός είναι κατασκευασμένος! Ο Μπιν Λάντεν δεν υπήρξε ποτέ- Ο Τραμπ είναι με τους καλούς

Μία ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση έκανε σήμερα ο γνωστός σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας.

Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής υποστήριζε πως ο κορονοϊός υπάρχει (δεν είναι δηλαδή αρνητής της πανδημίας) αλλά έχει δημιουργηθεί όπως γράφει, από αυτούς που έριξαν του Δίδυμους Πύργους.

Ακόμη, υποστηρίζει πως δεν υπήρξε ποτέ Μπιν Λάντεν, ότι διανύουμε τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και ότι ο «Ντόναλντ Τραμπ είναι με τους καλούς».

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Βασίλης Ζούλιας ανέφερε:

201105202420 zoulias

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα και αφού δέχθηκε σφοδρή κριτική από τους διαδικτυακούς του φίλους, ο σχεδιαστής κατέβασε την ανάρτησή του γράφοντας:

201105201927 zoulias2

Κορονοϊός: Οι μάσκες του Βασίλη Ζούλια

Ο Βασίλης Ζούλιας δημιούργησε μάσκες σε διάφορα pattern και από τις 11 Μαΐου διατίθενται στη μπουτίκ του στο κέντρο της Αθήνας. Η κίνηση αυτή του σχεδιαστή σχολιάστηκε από την εφημερίδα Espresso, η οποία στο πρωτοσέλιδό της έκανε λόγο για «χρυσή κονόμα» από τον Βασίλη Ζουλιά. «Πρόκληση εν μέσω πανδημίας. Πάρε κόσμε, μάσκα από… 25 ευρώ», έγραφε χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Ο ίδιος έδωσε απάντηση στο δημοσίευμα, μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. «Αυτό το πρωτοσέλιδο, σε μία τέτοια εποχή, θα έπρεπε να ξεκινάει εντελώς διαφορετικά και να λέει “μπράβο στον Βασίλη Ζούλια που έκανε μάσκες που οι 7 κάνουν 100 ευρώ, που οι τρεις κάνουν 50 με δώρο μια ειδική θήκη ειδικά φτιαγμένη, που φέρουν την υπογραφή του, που ανήκουν σε μια ελληνική επιχείρηση που έχει 12 υπαλλήλους στο ΙΚΑ και άλλους 12 εξωτερικούς υπαλλήλους. Μπράβο που έκανε αυτή την κίνηση και να πάρουμε όλοι ελληνικές μάσκες», είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

«Αν οι μάσκες αυτές ήταν σε κάποια πολυεθνική δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν είμαστε κάποια πολυεθνική εταιρεία να μπορούμε να κάνουμε δωρεάν μάσκες», συμπλήρωσε ο Βασίλης Ζούλιας.Τα πιο σημαντικά