Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΒασίλης Καρράς: Σuντετριμμένος ο αδερφός του μετά το 40ήμερο μνnμόσυνο - «Είναι...

Βασίλης Καρράς: Σuντετριμμένος ο αδερφός του μετά το 40ήμερο μνnμόσυνο – «Είναι μία πλnγή που δεν κλεiνει»

40 ημέρες πέρασαν από την ημέρα του θανάτου του Βασίλη Καρρά και στο Κοκκινοχώρι Καβάλας τελέστηκε το μνημόσυνο του κοσμαγάπητου τραγουδιστή.

Ο αδερφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και την Κατερίνα Σουλιώτη, ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για την αγάπη του.

“Είναι μία πληγή που δεν κλείνει. Μπορεί να φύγει και να επουλωθεί η πληγή αλλά το σημάδι πάντα θα υπάρχει. Για μένα ήταν οικογενειάρχης, αγαπούσε την οικογένειά του, τα αδέρφια του. Για μένα και την αδερφή μου ήταν ο πατέρας μας, ο δάσκαλός μας, ο μέντοράς μας. Πάντα μας ήθελε ενωτικούς.

Αγαπούσε τον κόσμο. Εμένα, στην αδερφή μου και στην οικογένειά του που τόσο πολύ μας αγαπούσε μας ήθελε όλους ενωμένους μαζί, σαν μια γροθιά. Από εκεί και πέρα, τα λόγια τα είπε ο κόσμος… μόνο ο κόσμος.

Είμαστε πολύ λίγοι απέναντι σε αυτό τον κόσμο που μας τίμησε. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες. Θέλω να είμαι λιτός, όπως και εκείνος. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, μόνο υγεία σε όλο τον κόσμο”, είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του Βασίλη Καρρά.

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά