Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΒασίλης Καρράς: Η μεγάλη αδυναμία στη σύζυγο και την κόρη του -...

Βασίλης Καρράς: Η μεγάλη αδυναμία στη σύζυγο και την κόρη του – «Eγώ παντρεμένος γεννήθηκα»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης “έφυγε” από τη ζωή λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής 24 Δεκεμβρίου, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλευρό του μέχρι το τέλος ήταν οι δύο γυναίκες της ζωής του, η σύζυγός του, Χριστίνα και η κόρη τους, Ειρήνη.

karras 1

Ο Βασίλης Καρράς είχε επιλέξει συνειδητά να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ενώ με την σύζυγό του μοιράστηκαν σχεδόν 50 χρόνια κοινής πορείας.

Η γνωριμία τους έγινε σε μία ντισκοτέκ όταν ήταν περίπου 18 χρονών, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο “Ενώπιος Ενωπίω”.

“Eγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη” είχε πει ο Βασίλης Καρράς.

Η κόρη του τραγουδιστή ονομάζεται Ειρήνη και έχει αναλάβει τη λειτουργία του “Χωριού της Ειρήνης”, τη μεγάλη μονάδα φιλοξενίας και διασκέδασης σε παραδοσιακό ύφος, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη. Εκεί πραγματοποιούνται κοινωνικές εκδηλώσεις.

“Η κόρη μου ασχολείται με το “Χωριό Ειρήνη”. Εγώ της είπα τις δυσκολίες και την αλήθεια για τη ζωή του καλλιτέχνη. Είναι θέμα δικό της το τι θα επιλέξει να κάνει τελικά. Πάντως ναι… Είμαι χαζομπαμπάς”, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Καρράς.

Η κόρη του Βασίλη Καρρά παντρεύτηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 τον αγαπημένο της, Λάμπρο Αντράλα στη Θεσσαλονίκη.Τα πιο σημαντικά