Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΒασίλης Καρράς: H εμφάνιση στο Ηράκλειο με «πεταλοúδα» στο χέρι - «Δεν...

Βασίλης Καρράς: H εμφάνιση στο Ηράκλειο με «πεταλοúδα» στο χέρι – «Δεν μπορώ να “κpεμάσω” τον κόσμο»

Σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις, δεν ήθελε να «κρεμάσει», όπως έλεγε, τον κόσμο ακόμα κι αν δεν ήταν καλά.

Ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» από την ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2023, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την Ελλάδα που τον αγάπησε και διασκέδασε με τα τραγούδια του.

Οι συνάδελφοί του συγκινημένοι τον αποχαιρέτησαν από την πίστα όπου τραγούδησαν χθες (24/12) το βράδυ, αλλά και οι θαυμαστές του και απλοί άνθρωποι που τον αγαπούσαν είπαν το δικό τους «αντίο» μέσω των social media.

Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά μιλούν για ένα καλό, αυθεντικό και με μεγαλείο ψυχής άνθρωπο που βοηθούσε όποιον μπορούσε.

Η εμφάνιση στο Ηράκλειο με «πεταλούδες» στο χέρι

Ωστόσο, πριν από μερικούς μήνες, τον Μάρτιο του 2023, πραγματοποίησε εμφανίσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου αισθάνθηκε μια ζαλάδα και χρειάστηκε να εισαχθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο

@anadromes

26/3/23…Η εμφάνηση του ΑΡΧΟΝΤΑ ΒΑΣΣΙΛΗ λίγο μετά μετά το νοσοκομείο με πεταλούδα και με δικιά του ευθύνη παρά την απαγόρευση των γιατρών!!! @#karras_vasilis #karras_vasilis #karras_vasilis🎤 #karraslive #anadromeslive #anadromes #anadromesevent #heraklioncrete #live

♬ πρωτότυπος ήχος – Αναδρομές

Εκείνος όμως, δεν ήθελε να «κρεμάσει» τον κόσμο που πήγε να τον δει, ούτε τους ανθρώπους που θα εργάζονταν μαζί του και πίεσε τους γιατρούς να τον αφήσουν να τραγουδήσει.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δε θα τον “κρεμάσω”. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς.

Ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και είχε άπειρο κέφι, ενώ τραγούδησε μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει την θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριό του.

Το νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο, όπου τελικά εμφανίστηκε, έκανε μια ανάρτηση στο TikTok από εκείνη την βραδιά και αναφέρεται στο περιστατικό αυτό.

«Η εμφάνιση του ΑΡΧΟΝΤΑ ΒΑΣΙΛΗ λίγο μετά το νοσοκομείο με πεταλούδα και με δική του ευθύνη παρά την απαγόρευση των γιατρών!!!», αναφέρει στην ανάρτησή του το νυχτερινό κέντρο «Αναδρομές».

Μάλιστα κάποιος από τους χρήστες σχολιάζει στην ανάρτηση πως στο κοινό ήταν και οι γιατροί ώστε να τον επιβλέπουν για να μην πάθει κάτι και η απάντηση του κέντρου ήταν πως έγινε έτσι ακριβώς.

Τα πιο σημαντικά