Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΒασίλης Καρράς: Έγραψε το τελευταίο τραγούδι του μέσα στην Εντατıκή πριν «φύγει»...

Βασίλης Καρράς: Έγραψε το τελευταίο τραγούδι του μέσα στην Εντατıκή πριν «φύγει» – Ο τραγουδιστής που θα το ερμηνεύσει

Στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης (28/12) έγιναν αποκαλύψεις για ένα τραγούδι που έγραψε ο αείμνηστος Βασίλης Καρράς κατά τη διάρκεια νοσηλείας του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «ο Βασίλης Καρράς είχε μπει τρεις φορές στην Εντατική. Σε μία από αυτές τις φορές, έγραψε ένα καταπληκτικό τραγούδι, ένα μυθικό τραγούδι, σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον του. Όταν το ολοκλήρωσε, πήρε τηλέφωνο τον πολύ καλό του φίλο, Νίκο Μακρόπουλο. Ο Βασίλης Καρράς είχε πολλούς φίλους. Στην καρδιά του, όμως, είχε συγκεκριμένους, κι ένας από αυτός ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν πήγε και τον είδε ο Νίκος και του είπε να το βγάλει. Το έχει έτοιμο, όμως, επειδή έγινε αυτό το αναπάντεχο, δεν ξέρω τα σχέδιά του. Ίσως το 2024 να το κυκλοφορήσει. Είναι ένα τραγούδι που θα λατρέψει ο κόσμος».

Δείτε το βίντεοΗ τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά: Θα γίνει συναυλία στη μνήμη του

Λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο Βασίλης Καρράς σχεδίαζε μια μεγάλη συναυλία με σκοπό να μπει ξανά στο βιβλίο Γκίνες. Είχε ζητήσει μάλιστα σε περίπτωση που ο ίδιος χάσει τη μάχη, η συναυλία να γίνει προκειμένου να βοηθηθούν άνθρωποι που έχουν ανάγκη.

Πέντε μήνες πριν ο Βασίλης Καρράς όταν έδινε τη σκληρή μάχη με τον καρκίνο συμφώνησε με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της συμφωνικής ορχήστρας των νέων στην Θεσσαλονίκη να κάνουν μια συναυλία υπερπαραγωγή με 3000 μουσικούς επι σκηνής με φιλανθρωπικό σκοπό στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε, όμως η συναυλία με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του τραγουδιστή, θα γίνει τον Ιούλιο του 2024 και θα συμμετέχουν φιλαρμονικές από όλη την Ελλάδα, από Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ήδη πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς.

Στόχος είναι η στήριξη του σωματείου ΜΑΖΙ -με αλληλεγγύη ζούμε ισότιμα, αλλά και μια θέση στο βιβλίο ΓΚΙΝΕΣ. Αυτή θα είναι η δεύτερη διάκριση για τον Βασίλη Καρρά (είχε μπει ξανά στο Γκινες για συναυλία στη Σόφια), πρώτη για την Ελλάδα μας καθώς δεν έχει ξαναγίνει 3000 μουσικοί να δώσουν ρεσιτάλ στη σκηνή.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος ο κύριος Ευάγγελος Αραμπατζής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το μεγάλο εγχείρημα.

«Βρεθήκαμε σε ένα ταβερνάκι στη Θεσσαλονίκη… δώσαμε τα χέρια για να γίνει αυτή η συναυλία. Μου είπε “θα είμαι” και στο τέλος…μου λέει με τρεμάμενη φωνή συγκινημένος “πιτσιρίκο αν φύγω από αυτή τη ζωή σε παρακαλώ μην με ξεχάσεις” και αυτήν την υπόσχεση του έδωσα και τότε “Βασίλη στη συναυλία θα είσαι, δεν γίνεται να λείπει η ψυχή αυτής της εκδήλωσης, αυτής της συναυλίας που είσαι εσύ” οπότε ο Βασίλης θα είναι μαζί μας».

Τα πιο σημαντικά