Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΒασίλης Δημάκης: Τι έκανε και ποιος είναι ο κρατοúμενος που χώρıσε με...

Βασίλης Δημάκης: Τι έκανε και ποιος είναι ο κρατοúμενος που χώρıσε με την κόρη της Σοφίας Βόσσου

Τίτλοι τέλους μπήκαν στο σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει ο Βασίλης Δημάκης με την Ερασμία Μάνου.

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου χώρισε με τον 46χρονο κρατούμενο. Ποιος είναι και τι έκανε για να καταλήξει στη φυλακή;

Βασίλης Δημάκης: Τι έκανε και ποιος είναι

Γνωστός με το προσωνύμιο «ο ληστής με το καλάσνικοφ», ο Βασίλης Δημάκης έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2016 αποφάσισε να πάρει το απολυτήριο λυκείου ενώ βρισκόταν στις φυλακές Γρεβενών και αποφοίτησε με 19,9 ως αριστούχος. Έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ.

Γεννημένος το 1978, ο Βασίλης Δημάκης άρχισε από πολύ νωρίς να έχει προβλήματα με την Αστυνομία αφού το 1998, σε ηλικία μόλις 20 ετών είχε φυλακιστεί για ένα έγκλημα τιμής που είχε κάνει με την αδερφή του.

vasilis dimakis erasmia manou

Ερασμία Μάνου και Βασίλης Δημάκης

Αργότερα, καταδικάστηκε σε 44χρόνια φυλάκισης για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία και αφού πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ξεκίνησε απεργία πείνας προκειμένου να του γίνει χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών με βραχιολάκι. Η απεργία πείνας του Βασίλη Δημάκη διήρκησε 31 μέρες ώσπου τελικά το αίτημά του έγινε δεκτό από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στις 17.3.22 ο Βασίλης Δημάκης δεν παρουσιάστηκε στο Πανεπιστήμιο παραβιάζοντας την εκπαιδευτική του άδεια ενώ λίγο μετά το βραχιολάκι του σταμάτησε να δίνει σήμα στις Αρχές. Τελικά εντοπίστηκε μερικές ημέρες αργότερα σε διαμέρισμα στον Πειραιά έπειτα από έρευνα που έκανε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Βασίλης Δημάκης για Ερασμία Μάνου: «Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο περίπτωση επανασύνδεσης, ρίχνει κεραυνούς ο Θεός Δίας»

Λύση του συμφώνου συμβίωσης που είχαν συνάψει ο Βασίλης Δημάκης και η Ερασμία Μάνου θα υπογραφεί στον Κορυδαλλό, όπως έγινε γνωστό για το ζευγάρι.

Η δημοσιογράφος Έλλη Αυξεντίου μίλησε τηλεφωνικά με τον Βασίλη Δημάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε τον χωρισμό από την κόρη της Σοφίας Βόσσου, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

«Έκανα μια ανάρτηση η οποία είναι σχετική με τα παρελκόμενα. Δηλαδή την Τρίτη έχω κανονίσει με τον κύριο Αντωνίου, τον συμβολαιογράφο, να προσέλθει στο κατάστημα, έτσι ώστε να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο είχαμε συνάψει τότε», ανέφερε ο Βασίλης Δημάκης στον ΑΝΤ1.

«Τα όνειρα συνήθως λένε τα κάνουν οι κοιμισμένοι, τέλος πάντων, που αυτό δεν πάει να πει κάτι. Όνειρα κάνουν όλοι, αλλά το θέμα είναι ότι είναι λόγοι που δεν μπορούν να υπερτιμηθούν από κανέναν μας. Τουλάχιστον από την πλευρά μου, σίγουρα και δε μας επιτρέπουν για κανέναν λόγο να είμαστε μαζί άλλο πια. Και είναι μια γυναίκα που αγαπάω, που αγάπησα και θα συνεχίσω να αγαπώ. Όπως κάθε γυναίκα που της είπα ότι την αγαπώ, γιατί όταν λες σ’ αγαπώ, σημαίνει ότι την αγαπάς. Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω, εκτιμώ, σέβομαι. Το καλύτερο για όλους μας είναι αυτό και για εμάς και για άλλους τρίτους, ίσως…», εξομολογήθηκε ο Βασίλης Δημάκης.
Όσο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο Βασίλης Δημάκης είπε στο Πρωινό: «Δεν υπάρχει (περίπτωση επανασύνδεσης), παροδικά είναι τα φαινόμενα τα καιρικά. Όταν αποφασίζεται κάτι, αποφασίζεται. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε μια στο τρισεκατομμύριο, για κανέναν λόγο».

Για την κρίση στη σχέση τους, ο Βασίλης Δημάκης αποκάλυψε ότι ξεκίνησε από την παραμονή της πρωτοχρονιάς. «Παραμονή Πρωτοχρονιάς και έπειτα. Δεν υπήρξε κανένα (πρόβλημα), ούτε συννεφάκι καν. Τα μόνα συννεφάκια που υπήρξαν, ήταν αυτά που ταξιδεύαμε μαζί και ονειρευόμασταν χίλια δυο πράγματα. Αλλά υπάρχει και ο Θεός Δίας που ρίχνει κεραυνούς, τώρα κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια ποιος είναι ο Θεός Δίας. Δεν αφορά, σας λέω, τρίτο πρόσωπο, δηλαδή κάποιος σύντροφος, μια δικιά μου ή κάποιος σύντροφος νέος της. Απλά σας λέω, είναι λόγοι οι οποίοι δεν μπορούν να υπερνικηθούν για κανέναν λόγο».

Τα πιο σημαντικά