Βασίλης Χαλακατεβάκης: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας στα 63 του

14 Απριλίου, 2021 6:23 ΜΜ
More videos

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό της Τετάρτης και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε μια απίθανη είδηση – έκπληξη τόσο για τους δύο παρουσιαστές της εκπομπής, όσο και για τους τηλεθεατές.

Ο πρωταγωνιστής του “Καφέ της Χαράς” που κλείνει τα 63 σε λίγες μέρες, αποκάλυψε ότι σε τρεις μήνες θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά, αφού η 20 χρόνια νεότερη σύζυγός του Δέσποινα Μαραγκουδάκη είναι έγκυος.

“Θα σας δώσω και μια είδηση. Σε τρεις μήνες περιμένουμε παιδάκι”, είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να μένουν άφωνοι αρχικά…

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε με το στόμα ανοιχτό, ενώ η Φαίη Σκορδά με χαμόγελο έκπληξης και χαράς του έδωσε τις θερμές ευχές της.

Ποια είναι η σύζυγός του

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι πέρασε καρκίνο, και αυτή η περιπέτεια τον έκανε πιο δυνατό ενώ είχε μιλήσει για τη σύζυγό του που θεωρεί δώρο Θεού.

“Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου είναι κάποια στιγμή που την ξεπέρασα. Όταν ήταν να φύγω, αλλά δεν έφυγα από αυτόν τον τόπο. Πέρασα δύο καρκίνους και είμαι καλά. Ήταν στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα. Γιατί να μην το πεις; Έχουν περάσει 8 χρόνια και είμαι μια χαρά. Το δώρο μου ήταν η Δέσποινα που μπήκε στη ζωή μου εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή και παρέμεινε κοντά μου.

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας στα 63 του

 

“Με πάντρεψαν με έναν γάμο έκπληξη. Μου έστειλαν προσκλητήριο ότι σε 24 ώρες παντρεύομαι. Η γυναίκα μου. Κάλεσε 150 φίλους, γνωστούς συγγενείς και κάναμε ένα γάμο κάτω από την Ακρόπολη σε έναν υπέροχο χώρο. Ήταν ένας γάμος – έκπληξη. Είχε αιώνιους όρκους πίστης και αγάπης, δεν έχουν σημασία τα χαρτιά. Σημασία έχει να σκέφτεσαι τα πράγματα με τη λογική. Το θέμα δεν είναι να αγαπάς εσύ, το θέμα είναι να σε αγαπάνε οι άλλοι. Το να αγαπάς είναι λίγο, το να σε αγαπούν είναι πολύ. Είναι 20 χρόνια μικρότερη μου, αλλά υπάρχει μια τέτοια χημεία που δεν υπάρχει διαφορά”.

 

Βασίλης Χαλακατεβάκης

 

Από τότε που νόσησα με καρκίνο, έζησα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου

Πριν από λίγους μήνες ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είχε κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο πριν από 11 χρόνια.

Βασίλης Χαλακατεβάκης

“Τα τελευταία χρόνια η υγεία μου είναι πολύ καλά. Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις απαραίτητες εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου.

Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Είναι 11 χρόνια τώρα… Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;”. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε”, ανέφερε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.