Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
διεθνήΒασιλική Τρουφάκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκuμοσύνης της

Βασιλική Τρουφάκου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκuμοσύνης της

Η Βασιλική Τρουφάκου έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της το μεσημέρι της Κυριακής (03/03).

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του “Χαμογέλα και πάλι” και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, αλλά και το πώς βιώνει την εγκυμοσύνη της.

“Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Επειδή όντως δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολύ. Κρατάω μία αισιοδοξία ότι όποιο πρόβλημα… δεν είναι μόνο για τους άλλους. Το πόσο θα δυσκολευτώ από τον θηλασμό μέχρι το πρόγραμμα και το ξενύχτι είναι και για μένα όχι μόνο για τις άλλες γυναίκες. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία. Το βιώνω εύκολα σε σημείο που το ξεχνάω και οι γύρω μου. Θέλει λίγη προσοχή παραπάνω” είπε χαρακτηριστικά η Βασιλική Τρουφάκου.

Δείτε το βίντεοΓια τη συμμετοχή της στη σειρά “Famagusta” η Βασιλική Τρουφάκου τόνισε: “Δεν είναι μία απλή σειρά, αυτός ήταν ο λόγος που το σκέφτηκα λιγότερο από οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Θεωρούσα ότι είναι τόσο σημαντικό που ο Αντρέας Γεωργίου διατίθεται να πει την ιστορία της Κύπρου, που είναι μία πληγή ανοιχτή. Με συγκίνηση δέχτηκα την πρόταση. Περίμενα την ανταπόκριση από τον κόσμο, γιατί πίστευα ότι γίνεται κάτι σημαντικό στη σειρά. Αυτές οι αφηγήσεις που διατρέχουν το επεισόδιο που είναι ιστορικές και ντοκουμέντα… Αυτά όταν τα διάβαζα συγκλονιζόμουν”.

Τα πιο σημαντικά