Βασιλακόπουλος για πανηγύρια: «Ας γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και όλοι θα τρέξουν»

22 Μαΐου, 20214:05 ΜΜ
More videos

Τι θα γίνει φέτος με τα πανηγύρια; Όπως καλά θυμόμαστε πέρσι κατά τη θερινή περίοδο δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της πανδημίας, φέτος όμως οι επαγγελματίες που συμμετέχουν σε αυτά ευελπιστούν σε καλύτερες μέρες, ιδίως λόγω του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν, αφού έχουν μείνει άνεργοι περισσότερο από ένα χρόνο.

Για το θέμα ρωτήθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και άφησε μια χαραμάδα αισιοδοξίας.

Συγκεκριμένα, είπε ότι θα επιτραπούν με κάποιος όρους. «Θέλουμε να μπούμε σε μία κανονικότητα, αλλά με προσοχή» επεσήμανε.

Αν πάντως επιτραπούν, είναι σίγουρο ότι το ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο, αφού ουσιαστικά θα οργανωθούν πανηγύρια μετά από δύο ολόκληρα χρόνια.

Μιλώντας πάνω σε αυτό το θέμα σήμερα το πρωί ο καθηγητής πνευμονολογίας κ. Θ. Βασιλακόπουλος είπε ότι είναι σημαντικό να έχουμε περισσότερους εμβολιασμούς, γιατί αυτό θα δώσει ασφάλεια στην κοινότητα και γρήγορα θα μπορέσουν να ανοίξουν περισσότερες δραστηριότητες. Πάντως, όπως τόνισε ο κ. Βασιλακόπουλος, επειδή είναι μέσα στην κουλτούρα του Έλληνα η μουσική διασκέδαση, θα αποτελούσε ένα κίνητρο για τον εμβολιασμό του κόσμου η ελεύθερη συμμετοχή τους έπειτα σε μουσικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, πανηγύρια ή μπουζούκια.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News