Βάσια Τριφύλλη σε Σοφία Παυλίδου: «Ποια είσαι κυρά μου για να καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;»

27 Νοεμβρίου, 20223:14 ΜΜ
More videos

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απουσία της από την τηλεόραση, στον Σταμάτη Φασουλή αλλά και στην δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη.

“Ο Σταμάτης Φασουλής δεν έχει καμία σχέση με show, δεν είχε ποτέ ιδιαίτερο ταλέντο στο show αλλά… εκεί ο Σταμάτης. Δεν τον συμπαθώ κιόλας. Σου εύχομαι να μην τον μάθεις, φαντάσου κάνω και τον σταυρό μου” ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και προσθέτει: “Δεν μου έκανε κάτι προσωπικά, θα τον είχα σφάξει. Το λέω για να μη σε στεναχωρήσει όπως στεναχώρησε πολλούς συναδέλφους από εμάς, συναδέλφους μου” ανέφερε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Όσο για τη δικαστική διαμάχη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου είπε: “Δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Σε τέτοια περιστατικά δεν αρκεί να μάθεις αν δεν είσαι μπροστά, δε μπορείς να πεις κάτι. Ο Μάνος Παπαγιάννης την επόμενη μέρα βγήκε και είπε μπροστά σε όλους συγγνώμη.

Εν τη ρύμη του λόγου είπα ανακατώστρα τη Σοφία Παυλίδου. Δε δημιουργούσε προβλήματα η Σοφία Παυλίδου στον θίασο, της είχα πει μάλιστα να μην το συνεχίσει κιολας. Ωραία, και τώρα αυτή κοιμάται πιο ήσυχη; Μου κάνει εντύπωση αυτό που είπε ο Μάνος, ότι του φάναξε η Σοφία ότι θα τον καταστρέψει. Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;”

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News