Βάσια Τριφύλλη για το «Ραντεβού στα Τυφλά»: «Ήταν επιτυχία, 98% τηλεθέαση μόνο ο Θεός κάνει»

17 Σεπτεμβρίου, 2022 2:44 ΠΜ
More videos

Συνέντευξη παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη και αναφέρθηκε στο ριάλιτι γνωριμιών που παρουσίαζε στο παρελθόν, με τίτλο «Ραντεβού στα Τυφλά».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη στήλη «Vintage Stories» και αναφέρθηκε στην τηλεθέαση που κατάφερε να σημειώσει η εκπομπή της τότε.

«Με προσέγγισε ο Τζώνη Καλημέρης στο Mega, μου έδειξε το “Ραντεβού” και είπα “ναι”. Ήταν επιτυχία και για εμένα και για το Mega. 98% τηλεθέαση μόνο ο Θεός κάνει. Η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη, που άνοιξαν σαμπάνιες κι έβρεχαν τα μηχανήματα. Ήταν ένα Σάββατο που απέναντι έπαιζε αγώνας της εθνικής ομάδας μπάσκετ. Περιέργως, ο κόσμος προτίμησε εμένα», δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως πάντρεψε συνολικά εννέα ζευγάρια, πράγμα που δεν είχε συμβεί σε καμία από τις χώρες, όπου προβαλλόταν το ριάλιτι.

«Πάντρεψα εννιά ζευγάρια, ήταν ρεκόρ για όλες τις χώρες που έπαιζαν το “Ραντεβού”. Μια φορά, παντρευόταν ένα ζευγάρι στη Ραφήνα, είχε ρύζια κάτω, γλίστρησα κι έπεσα. Διαγωνιζόμενος στο “Ραντεβού” δέχτηκε να δώσει συνέντευξη στη Βερόνικα, όταν έμαθε πως η μαμά της είναι η Βάσια Τριφύλλη», είπε.

Κλείνοντας, ανέφερε πως έγινε «μεγάλη ιστορία», όταν κόπηκε το πρόγραμμα από την τηλεόραση, καθώς γνώρισε μεγάλη επιτυχία και δεν υπήρχε λόγος να διακοπεί.

Δείτε το βίντεο: