Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΒάσια Παναγοπούλου: «Δεν θέλω ούτε ονομαστικά να αναφέρομαι στα παιδιά μου δημόσια,...

Βάσια Παναγοπούλου: «Δεν θέλω ούτε ονομαστικά να αναφέρομαι στα παιδιά μου δημόσια, η Ελλάδα είναι χωριό»

Συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στον δημοσιογράφο, Πάνο Τσουκαρά παραχώρησε η Βάσια Παναγοπούλου όπου μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο, αλλά και για την επιλογή της να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στη δεκαετία του ’80 έκανες τα πρώτα σου βήματα στον χώρο. Είσαι συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει;

Όταν μια γυναίκα ακολουθεί τη φυσική πορεία της ζωής, που είναι να γίνει μητέρα, χαίρεται να βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν και παράλληλα συμβιβάζεται με το γεγονός πως μεγαλώνει και η ίδια. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένη από τον τρόπο που μεγάλωσα και μεγαλώνω. Δεν ζω με τη νεύρωση πώς θα μπορούσα να συνεχίσω να δείχνω όπως όταν ήμουν 25 ετών. Μέλημά μου είναι να είμαι σωστή μητέρα και ένας χρήσιμος άνθρωπος για την κοινωνία. Όλα τα υπόλοιπα είναι ματαιοδοξίες που δεν με απασχολούν.

Σε όλη την πορεία σου κράτησες τα παιδιά σου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν θέλω ούτε ονομαστικά να αναφέρομαι στα παιδιά μου δημόσια. Προσπαθώ να προστατεύω αυτό το κομμάτι της ζωής μου γιατί σέβομαι τα ίδια αλλά και τον εαυτό μου. Η Ελλάδα είναι μια πολύ μικρή χώρα και είναι σαν να κυκλοφορούμε όλοι σε ένα χωριό, όπου ο καθένας βλέπει τον άλλο και είναι συνεχώς εκτεθειμένη η προσωπική του ζωή, κάτι που κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Δεν επιζήτησα ποτέ τέτοιου είδους προβολή και δεν με αφορά κιόλας.

Τα πιο σημαντικά