Βάσεις 2022: Η Ελένη Νταλαπέρα από την Πάτρα πέρασε 1η στους Χημικούς Μηχανικούς στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο

29 Ιουλίου, 2022 3:59 ΠΜ
More videos

“Δίδυμο” για πρωτιές οι αδελφές Νταλαπέρα από την Πάτρα οι οποίες έσπασαν όλα τα κοντέρ! Πέρυσι η Αγγελική Νταλαπέρα με 19.667 μόρια ήρθε πρώτη στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς του ΕΜΠ. Φέτος ήταν η σειρά της Ελένης  για την κορυφή.

ΜΕ 19.545 ΜΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Με 19.545 μόρια ήρθε πρώτη στους Χημικούς Μηχανικούς του ΕΜΠ και πλέον ατενίζει με αισιοδοξία τη ζωή αναφέρει το thebest.gr. 

« Ήταν μία προετοιμασία με πολύ διάβασμα, πολλή εξάσκηση και πολλά διαγωνίσματα στο φροντιστήριο και στο σχολείο (Λύκειο Καστριτσίου) ενώ φρόντισα να υπάρχει καλή οργάνωση χρόνου για να τα προλαβαίνω.

Σίγουρα θυσίασα κάποια πράγματα όπως άλλες δραστηριότητές μου στην ομάδα ρητορικής debate ή στην χορωδία και την ορχήστρα του σχολείου ενώ και οι βόλτες μου ήταν λιγότερες λόγω των αναγκών του διαβάσματος», είχε πει στο thebest.gr όταν ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες.

“Δίδυμο” για πρωτιές οι αδελφές Νταλαπέρα από την Πάτρα οι οποίες έσπασαν όλα τα κοντέρ! Πέρυσι  η Αγγελική Νταλαπέρα με 19.667 μόρια ήρθε πρώτη στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς του ΕΜΠ. Φέτος ήταν η σειρά της Ελένης (δεξιά στην κεντρική  φωτογραφία) για την κορυφή. Με 19.545 μόρια ήρθε πρώτη στους Χημικούς Μηχανικούς του ΕΜΠ και πλέον ατενίζει με αισιοδοξία τη ζωή.