Βάσεις 2022: 50χρονη μητέρα 6 παιδιών κυνήγησε το όνειρό της και πέρασε στην Ιατρική!

29 Ιουλίου, 2022 1:07 ΜΜ
More videos

Ζωντανή απόδειξη πως όταν θέλεις κάτι πραγματικά μπορείς να το καταφέρεις αποτελεί η 50χρονη Μαριάννα Λαζάρου από την Καβάλα. Η πολύτεκνη μητέρα 6 παιδιών έλαβε χθες, μετά την ανακοίνωση των βάσεων, το πολυπόθητη εισιτήριο για την Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης, για να σπουδάσει αυτό που αγαπά!

Η Μαριάννα Λαζάρου, όπως αναφέρει το kavalanews.gr, εργάζεται στον 4ο βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Καβάλας. Είχε τελειώσει πριν χρόνια τη Σχολή Νοσηλευτική διετούς φοίτησης. Και υπήρξε πάντα μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα -μια πραγματική ηρωίδα!

Η 50χρονη μεγάλωσε έξι παιδιά, εκ των οποίων το ένα έχει ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές του και τα άλλα δύο είναι τώρα φοιτητές.

Δεν ξέχασε, όμως, ποτέ το όνειρό της, να σπουδάσει Ιατρική, και προσπάθησε πολύ για να το πετύχει!

“Η Μαριάννα είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι νομίζουν, ότι δεν μπορούν να τα καταφέρουν”, είπε στο Kavalanews η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Καβάλας, Αθηνά Παναγιωτίδου, η οποία ανέπτυξε φιλία μαζί της, όσο εργάζονταν μαζί στον παιδικό σταθμό.

ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΤΗΣ ΑΥΤΗ, Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗ ΤΕΤΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΕΓΡΑΨΕ:

“Ημέρα χαράς σήμερα για τους νέους φοιτητές, τους αυριανούς επιστήμονές μας. Να είναι γεροί και να απολαύσουν το ταξίδι τους στον μαγικό κόσμο της επιστήμης.

Θα δώσω, όμως, από καρδιάς τα καλύτερά μου συγχαρητήρια σε μια ιδιαίτερη φοιτήτρια, Μαριάννα Λαζάρου, 50 ετών, δημοτική υπάλληλος, μητέρα έξι παιδιών και από σήμερα φοιτήτρια στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης.

Μπράβο Μαριάννα!! Μπράβο κορίτσι μου που δεν ψαλίδισες τα όνειρά σου! Σε χαιρόμαστε και σε καμαρώνουμε όλοι.”