Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΒαρύ πένθος για την Λίνα Κλείτου - Δύσκολες ώρες για την...

Βαρύ πένθος για την Λίνα Κλείτου – Δύσκολες ώρες για την δημοσιογράφο

Τεράστια απώλεια βιώνει η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου μετά την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας, Νίκος Κλείτος, πρώην βουλευτής της ΝΔ και υπουργός της κυβέρνησης τους Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο «X», επιβεβαιώνοντας τον θάνατο του πατέρα της, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Λίνα Κλείτου έσπευσε να αλλάξει την εικόνα προφίλ της στο «X» βάζοντας μία εικόνα με μαύρη κορδέλα που συμβολίζει τον θάνατο και το πένθος.

«Καλό ταξίδι στο φως αγαπημένε μου πατέρα. Σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε η Λίνα Κλείτου, ενώ φίλοι και γνωστοί της, άφησαν σχόλια θέλοντας να τη συλλυπηθούν και να της δώσουν κουράγιο για τις δύσκολες ώρες που περνάει.

Ο Νίκος Κλείτος γεννήθηκε στις Σέρρες το 1929. Σπόυδαζε νομική και οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ διετέλεσε βουλευτής Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία από το 1974 μέχρι το 1993, υφυπουργός Εσωτερικών την περίοδο 1990-1991 και υπουργός Εσωτερικών το 1991-1992 στην κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Τα πιο σημαντικά