Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΒαρύ πένθος για την ηθοποιό Όλγα Πολίτου

Βαρύ πένθος για την ηθοποιό Όλγα Πολίτου

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η παιδική φίλη της ηθοποιού και δημοσιογράφος, η Δήμητρα Γκουντούνα η οποία ανέβασε μία φωτογραφία της Όλγας Πολίτου και το μήνυμά της για την τραγική κατάληξη του ανθρώπου που στάθηκε στο πλευρό της για παραπάνω από σαράντα χρόνια.

Η γνωστή δημοσιογράφος συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή της:

«Μόλις τέλειωσε η παράσταση άνοιξε το κινητό της. Σε λίγα λεπτά χτύπησε το τηλέφωνο από το Κέντρο Αποκατάστασης που είχε πάει ο άνδρας της μετά από ένα σπάσιμο στο πόδι. Και έτσι απλά της ανήγγειλαν το θάνατό του. Η ηθοποιός Όλγα Πολίτου έχασε τον σύντροφό της. Σαράντα χρόνια λατρεμένη πορεία είχαν οι δυο τους. Παιδική μου φίλη η Όλγα, έζησα μαζί τους από το πρώτο βλέμμα του έρωτα, μέχρι σήμερα που ο Γιώργος Γρηγοριάδης μας αποχαιρέτησε».

Η Όλγα Πολίτου, παρά το γεγονός ότι έπαιξε σε πολύ σημαντικές και ξεχωριστές κινηματογραφικές, θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές, είχε καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ήταν ευτυχισμένη αλλά δεν ήθελε να εκθέτει τους ανθρώπους της ζωής της στη δημοσιότητα. Προτιμούσε να απασχολεί τα Μέσα με τις δουλειές της.

Όσοι γνώριζαν όμως για τη ζωή της στο πλευρό του Γιώργου Γρηγοριάδη, ήξεραν επίσης πως ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι που στήριζε ο ένας τον άλλον σε κάθε στιγμή της καριέρας του.

Ο ξαφνικός χαμός του άντρα που ερωτεύτηκε και μοιράστηκε τη ζωή της, δεν θα μπορούσε παρά να της κοστίσει ιδιαίτερα.Τα πιο σημαντικά