Βαρουφάκης: «Ντροπή το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα»

1 Φεβρουαρίου, 2018 7:16 ΜΜ
More videos

Μετά το άρθρο του Όχι στα συλλαλητήρια της πατριδοκαπηλείας και του εθνικιστικού μίσους ο Γ. Βαρουφάκης μίλησε και στον realfm 97,8 και τόνιζε πως ο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα είναι Ντροπή και απειλή για την χώρα.

«Η ανακοίνωσή μας αφορά αυτά τα παρωχημένα συλλαλητήρια, τα οποία μόνο κακό μπορούν να κάνουν, δίνοντας βήμα σε εθνικιστικές κραυγές και εξάρσεις, υβριστικές αναφορές σε γείτονες χώρες και λαούς», είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης με αφορμή την ανακοίνωση του DiΕΜ25 (Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025), μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «θεωρώ ότι όλοι οι συμπολίτες μας έχουν δικαίωμα να πάνε και στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια να εκφράσουν τις γνώμες τους, τις αγωνίες τους, την ταπείνωση που νιώθουν μετά από τόσα χρόνια απώλειας της εθνικής ανεξαρτησίας.

Άλλο αυτό και άλλο αν εμείς, ως DiΕΜ25, συμφωνούμε με το συγκεκριμένο συλλαλητήριο, καταδικάζουμε το συγκεκριμένο συλλαλητήριο, λέμε “όχι” σε αυτό, ακριβώς όπως για παράδειγμα θα λέγαμε “όχι” εάν υπήρχε μία διαδήλωση, αύριο το πρωί στο Σύνταγμα, που στόχος της θα ήταν να βροντοφωνάξει συνθήματα εναντίον των προσφύγων».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε μας στο facebook: