Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΒαρέθηκε να προσέχει την ανάπηρη σύζυγό του – Την έσπρωξε στη θάλασσα...

Βαρέθηκε να προσέχει την ανάπηρη σύζυγό του – Την έσπρωξε στη θάλασσα και την άφησε να πνιγεί

Ο 81χρονος δράστης του εγκλήματος δήλωσε ότι είχε «κουραστεί» να φροντίζει την γυναίκα του, μετά από περισσότερα από 40 χρόνια γάμου.

Ένας σύζυγος φέρεται να έσπρωξε την καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο σύζυγό του από την αποβάθρα ενός λιμανιού στην Ιαπωνία, πριν ομολογήσει το έγκλημά του στην αστυνομία αμέσως μετά.

Ο Hiroshi Fujiwara, 81 ετών, κατηγορείται ότι έσπρωξε την ανάπηρη σύζυγό του στη θάλασσα και την άφησε να πνιγεί, έξω από την πόλη Oisu, 35 μίλια νότια του Τόκιο, όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Το παντρεμένο ζευγάρι ζούσε μόνο του σε ένα διαμέρισμα στην παραθαλάσσια πόλη, με την Teruko Fujiwara να λαμβάνει βοήθεια μόνο από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εφημερίδα Asahi Shimbun, ο Hiroshi δήλωσε ότι είχε «κουραστεί» να τη φροντίζει, μετά από περισσότερα από 40 χρόνια γάμου.

Η αστυνομία δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στις 7 το πρωί από τον γιο του ζευγαριού, ο οποίος είπε: «Ο πατέρας μου είπε ότι έσπρωξε τη μητέρα μου στη θάλασσα».

Πρόσθεσε ότι ο Hiroshi έσπρωξε τη σύζυγό του κατά μήκος της αποβάθρας, πριν ανατρέψει το αναπηρικό αμαξίδιο στη θάλασσα, την περασμένη Τετάρτη.

367367 600x363 1

Τον κατήγγειλε ο γιος του

Στη συνέχεια, οδήγησε στο κοντινό σπίτι του μεγαλύτερου γιου του και ομολόγησε τη δολοφονία.

Ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος ζει σε άλλο σημείο της πόλης, κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το έγκλημα του πατέρα του.

Ένας ψαράς ανέφερε ότι είδε ένα πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα, σύμφωνα με τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία συνέλαβε τον Hiroshi την επόμενη μέρα, αφού ανέσυρε το πτώμα της γυναίκας του από το νερό.

Μια γειτόνισσα, που γνώριζε την οικογένεια, δήλωσε σοκαρισμένη.

«Είναι φιλικός και συχνά πήγαινε βόλτα τη γυναίκα του, η οποία απ’ ό,τι κατάλαβα ήταν κατάκοιτη», είπε η γυναίκα.

«Ήταν αφοσιωμένος στη γυναίκα του και δεν υπήρχε τίποτα που να υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να τη σκοτώσει, αλλά υποθέτω ότι πάλευε μέσα του».

Τα πιο σημαντικά