«Βαρέθηκα να βλέπω άρθρα για τη γεύση που είχαν τα κουφέτα της Νομικού στο γάμο της»

23 Ιουνίου, 2017 4:32 ΜΜ
More videos

Eίναι γεγονός ότι οι ελληνικές ιστοσελίδες, ασχολούνται με τα πάντα, αλλά κυρίως με όσα θέματαπ ου«πουλάνε».

Είναι επίσης γεγονός ότι όσο και να θέλουμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο, (ας κάνουμε και την αυτοκριτική μας) κάποια στιγμή θα πέσουμε στην παγίδα των κλικ.

Γάμοι, βαπτίσεις, διαζύγια της ελληνικής σόουμπιζ γίνονται θέμα και καταναλώνονται αχόρταγα από τους χρήστες του διαδικτύου.

Οπως για παράδειγμα, ο γάμος της Δούκισσας Νομικού. Με μια μικρή έρευνα στο Google, θα ανακαλύψουμε ότι το μοντέλο και παρουσιάστρια βρίσκεται σε χιλιάδες τίτλους ελληνικών ιστοσελίδων.

Ο γάμος, το δαχτυλίδι, η φωτογραφία, τα κουφέτα, ο μπαμπάς, η μαμά, ο γαμπρός, η νονά….απασχόλησαν την καθημερινότητα του internet όσο κανείς άλλος τις προηγούμενες ημέρες.

Ευτυχώς για όλους εμάς όμως, υπάρχουν κάποιοι «ψίθυροι» στο ελληνικό διαδίκτυο, που καταλήγουν να γίνονται «κραυγές».

Οπως η φωνή της Κατερίνας Ψυχή, μάνατζερ σε γκαλερί, η οποία έκανε μια ανάρτηση απαυδισμένη προφανώς από όλα όσα «σερβίρονται» καθημερινά στο ελληνικό κοινό.

Η Κατερίνα Ψυχή, ανέβασε φωτογραφία της Ελένης Αντωνιάδου, της νεαρής Ελληνίδας, ερευνήτριας της ΝASA, με τη στολή της και έγραψε:

Ελένη Αντωνιάδου, ετών 28
Εχει εργασθεί στη NASA
Εχει μπει στη λίστα του Forbes νέων κάτω των 30, για την συμβολή της στον τομέα της υγείας
Εχει ήδη ιδρύσει δική της εταιρεία
Εχει διακριθεί με βραβεία στην Βιοτεχνολογία, Βιοαστροναυτική και Αναγεννητική Ιατρική

ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ