Βανέσσα Τσαντοπούλου: Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου ήταν στο χειρουργείο-Με έσωσε απο τον καρκίνο

23 Απριλίου, 2021 11:39 ΜΜ
More videos

Βανέσσα Τσαντοπούλου: Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου ήταν στο χειρουργείο.Τα γενέθλια της δεύτερης ευκαιρίας που της έδωσε ο Θεός γιόρτασε στις 9 Απριλίου η Λαρισαία τραγουδίστρια, Βανέσσα Τσαντοπούλου, μια γυναίκα που πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια, όπως η ίδια περιγράφει στην «Espresso».

«Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου ήταν στο χειρουργείο μου και “καθοδηγούσε” το χέρι του γιατρού» δηλώνει σήμερα, προχωρώντας σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη που έδωσε και για το “σημάδι” που της έστειλε η προστάτιδά της στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Βανέσσα Τσαντοπούλου: Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου ήταν στο χειρουργείο-Με έσωσε απο τον καρκίνο Μέχρι τις αρχές Μαρτίου του 2019 τα πάντα κυλούσαν κανονικά για την Βανέσσα Τσαντοπούλου. Τραγουδούσε σε νυχτερινό μαγαζί στη Λάρισα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα, παράλληλα έκανε δισκογραφικά σχέδια και όλο τον υπόλοιπο χρόνο της το αφιέρωνε στους δικούς της ανθρώπους και ειδικά στον γιο της. Μια μέρα, όμως, εντελώς ξαφνικά, όλα άλλαξαν…

«Το πρόβλημά μου ήταν γυναικολογικό. Τον Μάρτιο του 2019 έπιασα κάτι στο σημείο του εντέρου, ένα εξόγκωμα. Δεν είχα άλλο σύμπτωμα και πήγα στον γιατρό μου πιστεύοντας ότι επρόκειτο για το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου. Τελικά ήταν μια κύστη στην ωοθήκη που έκρυβε κακοήθεια. Από εκεί άρχισε ο Γολγοθάς μου» αναφέρει.

Βανέσσα Τσαντοπούλου: Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου ήταν στο χειρουργείο-Με έσωσε απο τον καρκίνο Και συμπληρώνει:

«Όταν άκουσα καρκίνος, έχασα τον κόσμο. Κι αυτό γιατί σκέφτηκα πρώτα από όλα το παιδάκι μου, τον Χρυσοβαλάντη, που είναι σήμερα 5,5 ετών. Καλώς ή κακώς στο άκουσμα αυτής της λέξης, η πρώτη σκέψη είναι: καρκίνος ίσον θάνατος. Δεν ισχύει αυτό πλέον. Πραγματικά υπάρχουν μορφές καρκίνου που θεραπεύονται, η πρόληψη σώζει ζωές».