Βανέσα Βενέτη: «Το παιδί μου δεν θέλει να μου μιλήσει επειδή είμαι τρανς»

14 Μαρτίου, 202310:44 ΠΜ

Το κατώφλι του The 2night Show πέρασε η Βανέσα Βενέτη, η οποία εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το πως από τότε που ξεκίνησε την φυλομετάβαση, δεν μπορεί να δει την κόρη της αλλά και πόσο λαχταρά να την σφίξει στην αγκαλιά της.

«Έχω να δω το παιδί μου τέσσερα χρόνια και τώρα είναι 10 χρονών. Δεν έχω δει ούτε φωτογραφία, παρακαλάω. Τηλέφωνο πολύ αραιά και που και μην ξεχνάμε ότι στο παιδί έχουν πει λόγια και ποιος ξέρει πόσο έχουν δηλητηριάσει την ψυχούλα του.» ανέφερε η Βανέσα Βενέτη.

«Πολλές φορές και το ίδιο το παιδί δεν θέλει. Δηλαδή εκεί που πολλές φορές ήμασταν μαζί κι είχαμε μια σχέση λατρείας, μου λέει τώρα ότι δεν θέλω να σου μιλήσω γιατί στενοχωρείς την μαμά… Από την αρχή προσπαθούσα να την κάνω να καταλάβει ότι χρειάζεται να ξεφύγουμε από στερεοτυπικές απόψεις.» κατέληξε η Βανέσα Βενέτη.

«Αυτό είναι που φωνάζω ως ακριβίστρια. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι γεννιέσαι ως αγόρι. Μπερδεύουν το βιολογικό φύλο με το κοινωνικό. Τρανς γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Δεν είναι επιλογή. Η ζωή ενός τρανς ατόμου είναι πολύ δύσκολη. Έχει σωματική ταλαιπωρία αλλά είναι τόσο όμορφο αυτό το ταξίδι της φυλομετάβασης.

Η Βανέσα Βενέτη για την πρώην γυναίκα της

Για την πρώην γυναίκα της είπε: “Δικαιολογώ το αρχικό σοκ της. Και το σοκ της όταν με αντίκρισε. Η εικόνα που είχα δεν παρέπεμπε σε αυτό που είμαι. Το περάσαμε παρέα μαζί με ειδικούς, ψυχολόγους και ψυχιάτρους, όμως κάποια στιγμή χωρίσαμε όταν ένας ψυχίατρος είπε ότι τώρα μιλάμε για τη Βανέσα”.google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News