Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΒάνα Μπάρμπα: «Συμφωνώ με τον Πάγκαλο - Μαζί τα φάγαμε»

Βάνα Μπάρμπα: «Συμφωνώ με τον Πάγκαλο – Μαζί τα φάγαμε»

Η ενασχόλησή μου με την πολιτική θέλω να είναι ουσιαστική, όχι η προίκα μου από την ηθοποιία, είπε μεταξύ άλλων η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας στην εκπομπή Happy Day.

Για τη βραδινή της έξοδο με τον Θεόδωρο Πάγκαλο τόνισε ότι «είναι ένας επαναστάτης, αντικομφορμιστής, δεν βολευόταν στην πολιτική.

Η σχέση μου εξαιρετική, είναι ένα δυνατό μυαλό, τραγική φιγούρα, ιδιοφυής φιγούρα στο μεγάλωμά του, έχει κάτι μεγαλοπρεπές. Κάτι σαν τον Οιδίποδα. Είναι οδοστρωτήρας» ενώ υπογράμμισε ότι συμφωνεί μαζί τους στη φράση «μαζί τα φάγαμε».

«Υπήρχε πολύ χρήμα αλλά έτρωγαν όλοι. Υπήρχε ντόμινο από κάθε κοινωνικό στρώμα. Η μεσαία τάξη επί ΠΑΣΟΚ ήταν άνθρωποι που μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα πιο αξιοπρεπώς… Το σύστημα δεν αλλάζει εύκολα. Μιλάω για τη νοοτροπία» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την υποψηφιότητά της στον δήμο Αθηναίων τόνισε:

“Δεν διεκδικώ τον δήμο. Θέλω να κατέβω μέσω σχηματισμού. Με ενδιαφέρει το Κέντρο στο κομμάτι πολιτικής, αλλά ακόμη δεν γνωρίζω. Με ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων”.

Για τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη σχολίασε συγκινημένη:

“Δεν μ αρέσει αυτό, είναι ιδιαίτερο κομμάτι για εμένα η Ζωή. Ήταν δασκάλα. Δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι δύσκολο ακόμη. Οι απώλειες είναι δραματικές… Δεν μπορώ να μιλήσω, μην με φέρνετε σε δύσκολη θέση”.

Για τα σχόλια του Νίκου Μαστοράκη για το ντεκολτέ της στην κηδεία είπε:

“Πήγα στην κηδεία της αγαπημένης μου φίλης αν κάποιος έπρεπε να δώσει focus στο δικό μου ντεκολτέ πρόβλημά του. Δεν καταλαβαίνω τον Νίκο για το ντεκολτέ μου. Το θεωρώ χαζό, είναι ευφυής άνθρωπος, δεν έπρεπε να ασχοληθεί με αυτό”.

Σχετικά με τις φήμες για πρόταση και επικείμενο γάμο τόνισε:

“Ο πρώτιστος ρόλος μου είναι να είμαι μητέρα, ο επόμενος ρόλος είναι γυναίκα. Δεν θέλω, δεν είμαι έτοιμη. Η κόρη μου είναι στην εφηβεία, δεν μπορώ να την αφήσω να κοιτάξω τη δική μου ζωή. Δεν είμαι για γάμους και αρραβώνες”.

Πηγή: aixmiΤα πιο σημαντικά