Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΒαλλιανάτος κατά Τσιάρτα: «Κάποιο νομοσχέδιο θα μας απαλλάξει από τις ανώμαλες επιθυμίες...

Βαλλιανάτος κατά Τσιάρτα: «Κάποιο νομοσχέδιο θα μας απαλλάξει από τις ανώμαλες επιθυμίες σας»

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Γιώργος Βαλλιανάτος απαντάει στο status που έκανε  ο Βασίλης Τσιάρτας, στο οποίο  «έσταξε δηλητήριο» με ατάκες όπως «αρρωστημένες και ανώμαλες επιθυμίες και «μη φυσιολογικά ήθη».

«Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ» έγραφε μεταξύ άλλων ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά η ανάρτησή του κ. Βαλλιανάτου:

‘Ακου Τσιάρτα για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κάποιο νομοσχέδιο θα μας απαλλάξει από τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας για παράγκες, στημένα παιχνίδια, στημένα στοιχήματα, βία, ρατσισμό, χρηματιζόμενους διαιτητές και παίκτες. Φυσικά κ εσείς οι διαφορετικοί έχετε δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ποδοσφαιρικά ήθη ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το ότι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δεν σημαίνει ότι θα τα αποδεχόμαστε όλα. Θέλετε να αλλοιώσετε την Ελλάδα αλλά δεν θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείτε και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένο και στημένο ποδόσφαιρο. Φυσικά και οι ποδοσφαιριστές πρέπει όλοι να έχουν δουλειά στοργή και αγάπη αλλά στο φυσιολογικό πλαίσιο που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ που όπως στην Ολλανδία και την Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν τα δεχόμαστε αυτά.

ΥΓ. Για να δείς πόσο μαλακισμένο είναι να κατηγορείς τους λάθος ανθρώπους για τα λάθος πράγματα.

Τα πιο σημαντικά