Βαλέρια Λάτσιου: Η απίστευτη ομοιότητα με τη Μενεγάκη και οι ευχές για τα γενέθλιά της

28 Ιανουαρίου, 2022 4:31 ΜΜ
More videos

Γενέθλια έχει σήμερα η Βαλέρια Λάτσιου, η κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Η Βαλέρια γίνεται σήμερα, 28 Ιανουαρίου 14 χρονών και η ομοιότητα με την παρουσιάστρια είναι εκπληκτική!

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της κόρης της στο instagram μία από το παρελθόν και μία τωρινή και μείναμε άφωνοι με την ομοιότητα μαμάς και κόρης.

Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Δηλώνω περήφανη μανουλα μιας ακόμη υπεροχής κόρης ! Χρόνια πολλά Βαλέρια ! Σ αγαπώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου !#mamaeleni #eleni #περηφανημανουλα #14#birthday #love»!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Είναι κούκλα και είναι ίδια η Ελένη Μενεγάκη!

Και μπορεί να λένε ότι η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου της μοιάζει περισσότερο από όλα τα παιδιά, όμως η ομοιότητα της Βαλέριας με την παρουσιάστρια είναι εκπληκτική!

Το τρίτο κατά σειρά παιδί που απέκτησαν η παρουσιάστρια και ο άλλοτε ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος είναι πια 14 ετών και είναι ένα πανέμορφο κορίτσι φτυστό η Ελένη Μενεγάκη!

Η Βαλέρια Λάτσιου είναι ένα ήσυχο αλλά και παραπονιάρικο κορίτσι, λατρεύει τα social media και όπως είχε αποκαλύψει η Ελένη διαβάζει και τη μικρότερη αδερφή της, τη Μαρίνα!

Η 14χρονη κόρη της δείχνει να είναι δεινή χρήστης των social media και όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια σε παλιότερες δηλώσεις της μέσα από την εκπομπή της η Βαλέρια ήταν εκείνη που την είχε μάθει να κάνει Insatgram Stories, γεγονός που αποδεικνύει ότι τα πάει αρκετά καλά με την τεχνολογία.