Βαγγέλης Περρής κατά Μαλέσκου: «Κάνει μόνο για τα… τσιφτετέλια»

24 Αυγούστου, 2021 6:03 ΜΜ
More videos

Φουλ της ειρωνείας τα σχόλια του Βαγγέλη Περρή για την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο συνεργάτης του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, λίγο πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, μίλησε στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not» βάζοντας στο… στόχαστρό του την οικοδέσποινα του «Love it», στον Σκάι, για την οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως το δυνατό της σημείο είναι το… οριεντάλ, χορός που -όπως ενδεχομένως να θυμάστε- είχε χορέψει η όμορφη παρουσιάστρια στο πλατό της.

«Τη θυμάστε ως Μενεγάκη της Κρήτης!» άρχισε να λέει ειρωνικά ο Βαγγέλης Περρής όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη δεύτερη σεζόν της Ιωάννας Μαλέσκου σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας μετά τη μετεγγραφή της από την Κρήτη TV, όπου εργαζόταν για χρόνια. «Μια χαρά, η ομάδα είναι νέα, ανανεωμένη, όλοι έφυγαν με τον καλύτερο τρόπο. Με αγκαλιές, φιλιά και εκτίμηση πάνω απ’ όλα. Είναι αυτές οι προσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται στις εκπομπές που κάνουν δεσμούς αίματος, που δεν θες να εγκαταλείψεις τον άνθρωπο, ο οποίος… NOT.» συνέχισε πολύ πιο ειρωνικός ο δημοσιογράφος.

«Εγώ έχω ένα θέμα με το πλασάρισμα της συγκεκριμένης κυρίας. Νομίζω ότι τα προσόντα της είναι άλλα από αυτά που πλασάρονται και από το κανάλι και από την ίδια. Αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα, ας το λύσουν. Απλώς νομίζω είναι κρίμα να πηγαίνει στράφι και η εμπειρία και η πιθανή λάμψη. Το δυνατό χαρτί της Ιωάννας είναι το… οριεντάλ. Ηταν μια πολύ σέξι στιγμή» κατέληξε μιλώντας για τον χορό της.