Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΤζούλια Νόβα: «Ψάχνω μεγάλο σπίτι στα βόρεια για να χωράνε τα ρούχα...

Τζούλια Νόβα: «Ψάχνω μεγάλο σπίτι στα βόρεια για να χωράνε τα ρούχα μου»

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Τζούλια Νόβα, η οποία απάντησε για το χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου, τη νέα σχέση στη ζωή της, ενώ ανέφερε πως ψάχνει σπίτι να νοικιάσει, αλλά με τις δικές της προδιαγραφές, είναι δύσκολο να βρει αυτό που ζητάει.

«Με τον Γιάννη είμαστε πάρα πολύ καλά, έχει ηρεμήσει κι εκείνος κι εγώ. Μετά από τόσα χρόνια πλέον είμαστε οικογένεια. Μπορεί να μην έχουμε πλέον τη σχέση την ερωτική, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια φιλική σχέση. Ο Γιάννης είπε κάποια πράγματα για μένα πάνω στα νεύρα του, δεν ελέγχει τον εαυτό του σε τέτοιες καταστάσεις.

Το ξέρω ότι έχει νέα σχέση, πάνω απ’ όλα είμαστε φίλοι. Θα δείξει ο καιρός αν είμαι κοντά στο επόμενο βήμα με το νέο μου σύντροφο. Ο χωρισμός ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Όταν είπα στη μαμά μου ότι χωρίζω, έκλαιγε, δεν το περίμενε.

Είμαι ακόμα σε φάση που ψάχνω να νοικιάσω σπίτι. Αυτό που ζητάω είναι δύσκολο να βρεθεί. Θέλω μεγάλο σπίτι στα βόρεια να χωράνε τα ρούχα μου και μεγάλο κήπο για τα σκυλιά μου. Με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έχει τύχει να βρεθούμε. Δεν είμαστε κολλητές, αλλά κάνουμε παρέα», είπε η Τζούλια Νόβα.

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά