Τζούλι Μασίνο: «Είμαι 12 χρόνια χωρίς σύντροφο»

8 Αυγούστου, 2018 12:21 ΠΜ
More videos

«Είμαι μόνη μου περίπου 11-12 χρόνια», αποκάλυψε η Τζούλι Μασίνο στην εκπομπή Splash αφήνοντας άναυδους τους παρουσιαστές. Η ίδια συνέχισε εξηγώντας τους λόγους που πορεύεται μόνη της: «Είχα μια μικρή σχέση στο ενδιάμεσο, αλλά δεν ήταν σχέση -σχέση. Βοήθησε ψυχολογικά.

Το θέμα είναι ότι όταν είσαι μικρός ή μικρή, έχεις άλλο σκοπό. Εγώ πάντα ήθελα οικογένεια, σπίτι, να φτιάχνω φαγητά, τρελαίνομαι με τον κήπο, θέλω χαρά, θέλω, θέλω… Όταν δείχνεις κουράγιο και υπομονή και 8 χρόνια εδώ, 9 χρόνια εκεί, 5 χρόνια εκεί κουράζεσαι. Συν ότι ανεβαίνεις ηλικία και αλλάζει ο σκοπός.

Η περίοδος μου έχει σταματήσει. Ούτε μπορώ να πάρω ένα παιδί που πάντα ήθελα λόγω ηλικίας. Έκανα πάρα πολλές προσπάθειες. Με ρώτησες γιατί δεν έχω κάποιο, εσύ που είσαι εκεί έξω, πρέπει να σου αρέσει κάποια που είναι χαρούμενη, που δουλεύει. Που έχει φίλους και πολλή αγάπη και δεν πρέπει να ζηλεύεις. Είμαι δυνατή γυναίκα και άνθρωπος. Θα ήθελα κάποιον από 60 όχι από 45. Είναι θέματα αυτά. Δεν μπορείς να βγεις με κάποιον που δεν μπορείς να εκφραστείς και δεν γνωρίζει για μουσική. Δεν είναι εύκολο.»

Δείτε το βίντεο