Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΤζώρτζογλου: «Πριν πάω στη Φάρμα δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου»

Τζώρτζογλου: «Πριν πάω στη Φάρμα δεν είχα να πληρώσω το νοίκι μου»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε ότι η περίοδος του lockdown και το “πάγωμα” στο επάγγελμά του τον έφτασε σε σημείο να μην μπορεί να πληρώσει ούτε το νοίκι του. Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που πήγε στη “Φάρμα”.

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2 Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πολυσυζητημένη συμμετοχή του στη «Φάρμα» και τις εντάσεις που είχε κατά την παραμονή του, καθώς και για τη ζωή του πριν το ριάλιτι, την καραντίνα, τη σύζυγό του και τις μαγειρικές της ικανότητες…

Όπως αποκάλυψε ο Στράτος Τζώρτζογλου, η περίοδος του lockdown δεν ήταν εύκολη καθώς το «πάγωμα» στο επάγγελμά του τον έφτασε σε άσχημη, οικονομική κατάσταση, σε σημείο να μην μπορεί να πληρώσει ούτε το νοίκι του. Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που πήγε στη «Φάρμα» όπως και η θέληση να ξεπεράσει τον χαμό της μητέρας του.

«Πριν πάω στη ‘Φάρμα’ το σίριαλ που έκανα πέρυσι τελείωσε λόγω κορονοϊού και δεν έπαιρνα χρήματα, δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου. Είπα δεν με νοιάζει καθόλου θα πάω να σκουπίζω πατώματα».

Δήλωσε πως δεν έχει δει επεισόδια από τη «Φάρμα» και αυτό διότι δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα των παιδιών στο μυαλό του και να μπει στο τρυπάκι να απαντά σε ερωτήσεις:

«Θέλω να προστατεύσω την εικόνα τους και τη σκέψη του και δεν ήθελα να βγω και να λέω διάφορα. Βγήκα σε κατάσταση αγάπης και κατανόησης».

Κάνοντας τον απολογισμό της ζωής του νιώθει ευτυχισμένος με όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Και πιο περήφανος από όλα είναι φυσικά για τον γιο του Αλκιβιάδη, που κατάφερε με πολλούς κόπους να τον σπουδάσει στην Αμερική.

Τα πιο σημαντικά