Τζώρτζης Παπανικολάου: «Το διασκεδάζω πάρα πολύ που με ξέρει όλος ο κόσμος»

10 Απριλίου, 20183:08 ΜΜ
More videos

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου πέρασε επιτέλους το κατώφλι της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου και όλοι περιμέναμε να ακούσουμε πολλά από το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του φετινού MasterChef. Οι συντελεστές της εκπομπής δεν του χαρίστηκαν. Παρ’ όλα αυτά, ο Τζώρτζης Παπανικολάου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, άλλες φορές πάθαινε… επιλεκτική αμνησία, άλλες φορές έμενε έκπληκτος από την… έκπληξη των συμπαικτών του για τη συμπεριφορά του και άλλες φορές έδειξε αμετανόητος για όσα έχει πει και έχει κάνει στο MasterChef. Επιλέξαμε τα σημαντικότερα από όσα εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη:

Όταν επέστρεψε η Μάγκυ στο MasterChef είπα ότι είναι ανήθικο, γιατί οι περισσότεροι και κάποιοι που δεν εξέφρασαν μπροστά στην κάμερα ότι η Μάγκυ την θέλουμε στο σπίτι, πιστεύω ότι τα νεύρα ήταν πολλά… Με τη Μάγκυ τα βρήκαμε. Όταν είσαι εσώκλειστος σου βγαίνουν κάποια πράγματα, τα οποία, εγώ προσωπικά, τα λέω.

Εγώ από την πρώτη μέρα που μπήκα στον διαγωνισμό δεν είναι ότι άλλαξα, ό,τι ήθελα το έλεγα. Δεν περίμενα ποτέ από τη Γωγώ ότι θα φάω τόσο κράξιμο σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ ποτέ δεν την έκρινα σαν άνθρωπο, την έκρινα μέσα στον διαγωνισμό. Όλα ξεκίνησαν από την ασυλία της γευσιγνωσίας.

Η δοκιμασία στον δεύτερο γύρο ήταν μια τάρτα που ήταν όλα έτοιμα. Δεν πίστευα ότι πρέπει να βοηθήσω έναν μάγειρα με 5 χρόνια προϋπηρεσία, πώς θα στήσει μία τάρτα που όλα ήταν έτοιμα. Εκείνη τη στιγμή η Γωγώ κατάλαβε ότι δεν την υπερασπιζόμαστε και ξεκίνησε όλα αυτά. Σε μια συζήτηση στο σπίτι όταν όλοι είπαν «θα σε ψηφίσουμε», είπε «Παιδιά εγώ δεν θέλω καμία βοήθεια ξανά από τον εξώστη. Και που μου τη δώσατε, τι έγινε»; Δεν είναι ότι έκανα κάτι. Υπήρχε ποτέ καμία δοκιμασία αποχώρησης που δεν στήριξα τη Γωγώ; Όσο προχωρά ένας μαγειρικός διαγωνισμός, πρέπει να έχεις και κάποια εφόδια για να παραμένεις στον διαγωνισμό.

Όταν μαγειρεύουμε έχουμε πάρα πολύ άγχος. Στις συνεντεύξεις, μετά από κάποιες ερωτήσεις που γίνονται, θα μιλήσεις. Είμαι όπως είμαι έξω, δεν έχω κάτι κακό, δεν βρίζω. Είναι κακό να είσαι ο εαυτός σου;

Την επιλογή του τι θα παίξει μέσα σε ένα επεισόδιο, δεν την είχα εγώ. Μπορεί να πιαστούν σε μια ατάκα μου και να φύγουν άλλα τόσα που έχω πει. Όταν τα έλεγα, έλεγα «τα είπα, ξαλάφρωσα». Όταν βγήκα και τα είδα είπα «Ωχ»! Αν με ρώταγες αν ξανάμπαινα τι θα έκανα, θα ήμουν πιο καυστικός. Βγαίνοντας, πιστεύω ότι έχω προσβληθεί περισσότερο από πάρα πολλούς. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είμαι πιο ανταγωνιστικός.

Γυρνάω σπίτι και ανοίγω το κινητό μετά από τέσσερις μήνες. Την πρώτη μέρα, ένα θετικό σχόλιο δεν είχα δει! Λέω «Παναγία μου, θα βγω έξω και θα με γιουχάρουν»! Το διασκεδάζω πάρα πολύ που με ξέρει όλος ο κόσμος και δεν έχει έρθει κανένας να μου πει τι βλακείες έλεγες ή τι χαρακτήρας ήσουνα».

Δείτε το βίντεο

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News