Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
celebritiesΤζώρτζια Σιακαβάρα: «Έχω πάθει την πλάκα μου με τον Κωνσταντίνο, δεν είναι...

Τζώρτζια Σιακαβάρα: «Έχω πάθει την πλάκα μου με τον Κωνσταντίνο, δεν είναι ψεύτικο, ούτε για τα φώτα»

Την επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Λιάγκας με την Τζόρτζια Σιακαβάρα προκειμένου να την καλέσει στο Πρωινό και να μιλήσουν για τα προσωπικά αλλά και τα επαγγελματικά της μετέφερε στον «αέρα» ο παρουσιαστής.

Όπως αποκάλυψε, η 49χρονη καλλιτέχνιδα του είπε ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον 83χρονο Κωνσταντίνο Πλεύρη και όλο αυτό δεν είναι ούτε ψεύτικο, ούτε για τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεο

«Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Μίλησα με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Δεν έχω την άδειά της να το πω αλλά θα το πω. Είναι για καλό. Μίλησα μαζί της διότι ήθελα να την καλέσουμε στην εκπομπή και να δώσει μία συνέντευξη. Μου είπε λοιπόν ότι “δεν ξέρω τι νομίζει ο καθένας, εγώ βιώνω έναν πολύ μεγάλο έρωτα”. Ήταν ειλικρινής. Δεν καταγραφόταν, ήταν ιδιωτική συνομιλία. Και μου είπε η γυναίκα ότι ζει έναν μεγάλο έρωτα. “Δεν μπορείτε να φανταστείτε κύριε Λιάγκα τι έχω πάθει. Ζω έναν μεγάλο έρωτα, δε μπορείτε να το φανταστείτε. Έχω πάθει την πλάκα μου. Δεν είναι ψεύτικο, ούτε για τα φώτα. Έχω ερωτευτεί πραγματικά πολύ» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

1 siakavara gia konstantino pleyri zo enan poly megalo epota exo epoteythei pragmatika poly exo pathei tin plaka mou siakavara gia konstantino pleyri zo enan poly megalo epota exo epoteythei pragmatika poly exo pathei tin plaka mou


Τα πιο σημαντικά