Τζωρτζάκης: «Φτάνουμε στο σημείο να έχουμε παιδοβιαστές σε υψηλές θέσεις»

20 Φεβρουαρίου, 2021 4:42 ΜΜ
More videos

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Δεν ζητάω από την υπουργό να επιτελέσει τον ρόλο της δικαιοσύνης. Δεν ζητάω από την υπουργό να παραιτηθεί επειδή γνώριζε. Αν γνώριζε η υπουργός θα ζητούσε να παρέμβει εισαγγελέας και για την υπουργό. Ζητάω να παραιτηθεί η υπουργός επειδή δεν γνώριζε»

«Δικαίωση θα είναι όταν πραγματικά αποδοθεί δικαιοσύνη και φτάσει το μαχαίρι μέχρι το κόκκαλο, δηλαδή αποκαλυφθεί όλο αυτό το κύκλωμα και εν τέλει απ’ ότι φαίνεται δεν φημολογείται αλλά είναι υπαρκτό κιόλας. Μιλάμε για ένα κύκλωμα παιδεραστίας δεν μιλάμε απλώς δηλαδή για έναν άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται για παιδεραστία. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για ένα κύκλωμα», ανέφερε.

«Θα ήθελα να δώσουμε και την πολιτική διάσταση στο όλο ζήτημα, το οποίο αφορά στο σύνολο την ελληνική κοινωνία. Αφορά το τι κράτος και τι κοινωνία έχουμε στην πραγματικότητα. Γιατί εδώ πέρα δεν χωράνε κομματικά παιχνίδια. Αν είναι να μιλήσουμε πρέπει να μιλήσουμε για όλους, για τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τη Νέα Δημοκρατία, για όλους» πρόσθεσε και συνέχισε:

«Νιώθω ότι ζούμε σε μια κοινωνία τεράτων. Το νιώθω κι εγώ, το νιώθουν και οι συνάδελφοι μου. Γιατί ζω σε μια κοινωνία τεράτων; Γιατί από μικρός παρακολουθώ την εξουσία της εκάστοτε κυβέρνησης αυτού του τόπου να γράφει τους πολίτες στα παλιά της υποδήματα. Δεν φτάνει ένας άνθρωπος από μόνος του στο σημείο να γίνει διευθυντής του εθνικού θεάτρου. Κάποιοι τον τοποθέτησαν σε αυτή τη θέση. Δε φτάνει ένας άνθρωπος να φτάνει να κατηγορείται για τέτοια εδέχθη εγκλήματα χωρίς να υπάρχει δολοπλοκία στο σύνολο της κοινωνίας»

Ακολουθήστε μας στο facebook: