Τζωρτίνα Σερπιέρη: Όταν η κόρη της Μαρινέλλας πάλεψε με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια

26 Ιουλίου, 2022 8:40 ΜΜ
More videos

Σαν δικό του παιδί είχε ο Τόλης Βοσκόπουλος την Τζωρτζίνα Σερπιέρη, κόρη της δεύτερης συζύγου του, Μαρινέλλας και του Φρέντυ Σερπιέρη.

Έζησαν μαζί οκτώ χρόνια, δηλαδή όσο κράτησε η σχέση και ο γάμος των δύο τραγουδιστών.

Η 48χρονη –σήμερα- γυναίκα, που ονομάζεται Γεωργία – Χριστίνα (χαϊδευτικά τη φωνάζουν Τζωρτζίνα), είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Ο λόγος για τον 18χρονο Δημήτρη και την κατά πέντε χρόνια μικρότερη, Μελίνα. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Μαρινέλλα η εγγονή της έχει κλίση προς την υποκριτική.

«Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτης. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται», είχε δηλώσει η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Η Σαρπιέρη διατηρεί χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν έχει μιλήσει ποτέ για τον Βοσκόπουλο και τη σχέση τους.

Η σκληρή μάχη

Παλαιότερα, πέρασε μία πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της καθώς είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Απέδειξε ότι είναι αγωνίστρια και κατάφερε να βγει νικήτρια από τη σκληρή μάχη.

Η μητέρα της είχε πει πως στάθηκε «παλικάρι» κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών της ακόμη κι όταν έχασε τα μαλλιά της.

Η Σαρπιέρη παρακολουθεί συχνά συναυλίες της Μαρινέλλας, στην οποία έχει αδυναμία.

Η τραγουδίστρια διατηρούσε δεσμό με τον ιππέα και επιχειρηματία, Φρέντυ Σερπιέρη για τέσσερα χρόνια.

Φυσικά, προτού γνωρίσει τον Βοσκόπουλο. Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη.

Επιθυμία του συντρόφου της ήταν να παντρευτούν ωστόσο η Μαρινέλλα δεν συμφώνησε και έτσι δεν έφτασαν ποτέ ως τον γάμο.

Αναφερόμενη σε εκείνον και στη σχέση τους, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της: «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ.

Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι.

Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα.

Ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

Ο Σαρπιέρης έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2016, σε ηλικία 78 ετών, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν για τέσσερις μήνες.

Μετά τον χωρισμό τους, η Μαρινέλλα ήρθε κοντά με τον Βοσκόπουλο και παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1975 στο διαμέρισμα της τραγουδίστριας στο Παγκράτι.

Η Τζωρτζίνα ήταν τότε μόλις δύο ετών και έζησε μαζί με τον Βοσκόπουλο μέχρι το 1981 οπότε και επήλθε ο χωρισμός του ζευγαριού.

Πηγή: athensmagazine