Τζήμερος για Ουκρανία: «Αν χρειαστεί θα καταταγώ κι εγώ»

2 Μαρτίου, 2022 3:54 ΜΜ
More videos

Ο ουκρανικός λαός μπορεί να ελπίζει ξανά. Στον αντίποδα τα πραγματικά προβλήματα για τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον ρώσικο στρατό μόλις άρχισαν…

Ο κομάντο Θάνος Τζήμερος δήλωσε πως αν χρειαστεί θα πολεμήσει κατά τις ρώσικης εισβολής και στο πλευρό της Ουκρανίας.

«Το όριο το βάζουν οι συνθήκες και οι ανάγκες. Μέχρι στιγμής, το όριο είναι η αποστολή όπλων. Αν χρειαστεί θα καταταγώ κι εγώ», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Τζήμερος σε συζήτηση γύρω από τον πόλεμο στην Ουκρανία στα σόσιαλ μίντια.

Πριν κάνει αυτή τη βαρύγδουπη και καθοριστική για την έκβαση του πολέμου δήλωση, είχε ξεκαθαρίσει πως θεωρεί κάτι παραπάνω από αυτονόητη την εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο και την αποστολή όπλων στην Ουκρανία.

«Είναι αδιανόητο και το ότι συζητάμε για το αν έπρεπε να στείλουμε όπλα στην #Ουκρανία. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει ένα κράτος που επικαλείται και προσβλέπει στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη για τις απειλές που δέχεται, για ένα κράτος που υφίσταται ήδη εισβολή», αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή του ο Θάνος Τζήμερος.

Πάντως αν το εννοεί ο Τζήμερος πρέπει να βιαστεί, γιατί η κατάσταση στην Ουκρανία εξελίσσεται ραγδαία και δραματικά. Οι ρωσικές δυνάμεις ισχυρίζονται πως έχουν καταλάβει τη Χερσώνα.

Την ίδια στιγμή η Μαριούπολη συνεχίζει να βομβαρδίζεται σφοδρά και σε εξέλιξη βρίσκεται και επίθεση στο Χάρκοβο.

«Πολεμάμε, δεν έχουμε σταματήσει να υπερασπιζόμαστε την πατρίδα μας”, δήλωσε ο δήμαρχος της Μαριούπολης Βαντίμ Μποϊτσένκο στην ουκρανική τηλεόραση. Ένα ανοιχτό κάλεσμα στον Θάνο Τζήμερο…