Τζιχαντιστές γονείς φιλούν τις κόρες τους πριν τις στείλουν να ανατιναχτούν.

22 Δεκεμβρίου, 20161:42 ΠΜ

Τα δύο βίντεο σοκάρουν… Η γυναίκα, που φοράει μπούρκα, φιλάει τα χέρια και τα κεφάλια των παιδιών της την ώρα που στέκονται μέσα σε ένα σχεδόν άδειο δωμάτιο. Μόνο «ντεκόρ» του χώρου μια μαύρη και λευκή σημαία.

Στο πλάνο μπαίνει και ένας άντρας, που φέρεται να κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά. Τους εξηγεί πώς να κάνουν την επίθεση…

Στο πρώτο βίντεο τα κορίτσια, που είναι περίπου επτά και εννέα ετών, φορούν μπούρκες. Στη συνέχεια φορούν σκουφάκια και κασκόλ για να βγουν έξω…

Λίγη ώρα αργότερα, ίσως και κάποιες ημέρες δεν είναι σαφές, η 7χρονη μπήκε σε αστυνομικό τμήμα της Δαμασκού και ζήτησε ψύχραιμα να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Η μικρή θυσιάστηκε στο βωμό του φανατισμού από τους ανθρώπους που αισθανόταν ότι ήταν οι προστάτες της σε αυτή τη ζωή. Οι αρχές πιστεύουν ότι η βόμβα που έκρυβε πάνω της ενεργοποιήθηκε με τηλεχειριστήριο.

Κατά την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί. Παρόλα αυτά, ορισμένοι εκφράζουν αμφιβολίες για τη γνησιότητα του βίντεο και αμφισβητούν ότι πρόκειται για το ίδιο κοριτσάκι.

Η ουσία, όμως, είναι η ίδια. Ένα παιδάκι υπέστη πλύση εγκεφάλου και σκοτώθηκε για έναν πόλεμο που ακόμη δεν είναι σε θέση καν να κατανοήσει.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποσαφηνιστεί η οργάνωση που κρύβεται πίσω από την επίθεση αλλά τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο πατέρας της μικρής ήταν μέλος της οργάνωσης Jabhat Fateh al-Sham, της οργάνωσης που ονομαζόταν μέχρι πρότινος Al-Nusra.

Προσοχή! Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

[dailymail] [ethnos] [independent]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News