Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
διεθνήΤζένιφερ Άνιστον: «Ίσως η αποστολή μου σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι...

Τζένιφερ Άνιστον: «Ίσως η αποστολή μου σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι να γίνω μητέρα»

Η απάντηση της ηθοποιού στα δημοσιεύματα που μιλούν για τις σχέσεις της, τον χωρισμό και την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί.

Έχουν περάσει αισίως πέντε μήνες από την ανακοίνωση του χωρισμού της, με τον Justin Theroux. Ένα διαζύγιο που ήρθε φιλικά, συναινετικά, όπως τουλάχιστον αναφέρουν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Jennifer Aniston. Η πρωταγωνίστρια των Friends φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του αμερικανικού In Style και μιλά για όσα της έχουν καταλογίσει κατά καιρούς τα διάφορα δημοσιεύματα. Πως χώρισε για να είναι και πάλι μαζί με τον Brad Pitt ή ότι είναι έγκυος (τα τελευταία 7 χρόνια).

bf8dd69cfb84d814760e221edef7bdc7

«Γελάω με τους περισσότερους τίτλους που έχουν γίνει όλο και πιο ανεκδιήγητοι. Υποθέτω πως δίνουν τροφή σε κάποια ανάγκη του κοινού, όμως εγώ επικεντρώνομαι στη δουλειά μου, τους φίλους, τα κατοικίδιά μου και πώς μπορώ να κάνω τον κόσμο καλύτερο» σχολιάζει η ίδια και προσθέτει: «Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά junk food που είναι ανάγκη να μπει και πάλι πίσω στο συρτάρι». Όταν όμως ο δημοσιογράφος της ζητά να αναφερθεί στην μεγαλύτερη ανακρίβεια που έχει γραφτεί για το πρόσωπό της, τότε η τηλεοπτική Rachel, μοιάζει να ξεσπά.

ce5172a16e8625e140003746fb8e8599 scaled

«Είναι τόσα πολλά αυτά που γράφουν. ‘Η Jen δεν μπορεί να στεριώσει με έναν άνδρα’ και ‘η Jen αρνείται να κάνει ένα παιδί γιατί είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της’. Ή ότι είμαι λυπημένη και απαρηγόρητη με το χωρισμό» αναφέρει και ξεκαθαρίζει: «Αρχικά, χωρίς παρεξήγηση, δεν είμαι απαρηγόρητη και επιπλέον, όλα αυτά είναι απρόσεκτες υποθέσεις». Η ηθοποιός φαίνεται να μιλά για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τις σχέσεις της και την επιθυμία της να γίνει μητέρα. «Κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. Κανείς δεν υπολογίζει πόσο ευαίσθητο μπορεί να είναι αυτό για εμένα και τον σύντροφό μου. Δεν ξέρουν τι έχω περάσει τόσο νοητικά, όσο και συναισθηματικά».

df4a3aaabe216c1480b2491f2a3428b6

Όσο για το θέμα της μητρότητας; «Υπάρχει μια πίεση προς τις γυναίκες να γίνουν μητέρες και δεν συμβεί αυτό, τότε τις θεωρούν άχρηστες (χαλασμένα προϊόντα)» σχολιάζει η Aniston και προσθέτει: «Ίσως η αποστολή μου σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι να γίνω μητέρα. Ίσως προορίζομαι για άλλα πράγματα».Τα πιο σημαντικά